Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Online Job Interview Simulator

Business English
Κατόπιν Ζήτησης
Διαδικτυακά
Διάρκεια
1 ώρα
Επίπεδο
Μέσο Ανώτερο
Γλώσσα
Αγγλικά

Πρόβα συνέντευξης εργασίας και προσωπικές συμβουλές για καλύτερη απόδοση

Αν σας ενδιαφέρει η εργασία σε εταιρεία στο εξωτερικό ή αν πρόκειται να περάσετε από συνέντευξη για δουλειά στα Αγγλικά online, αυτή είναι η κατάλληλη υπηρεσία για σας. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πρόβα της συνέντευξής σας με τον εισηγητή μας, να λάβετε συμβουλές και καθοδήγηση ώστε να παρουσιάσετε τα προσόντα και την εμπειρία σας με τον καλύτερο τρόπο και να δείτε πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τυχόν τεχνικά ζητήματα που προκύπτουν σε μία online συνέντευξη. 

Πώς δουλεύει;

  • Αγοράζετε μία συνεδρία online συνέντευξης
  • Επικοινωνούμε μαζί σας για να ορίσουμε ημέρα και ώρα για τη συνέντευξη, ώστε να εξυπηρετεί το πρόγραμμά σας.Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συνέντευξή σας μέσω Skype ή Zoom.
  • Σας φέρνουμε σε επαφή με τον εισηγητή για μια πρώτη επικοινωνία. Θα χρειαστεί να τον ενημερώσετε για τη θέση για την οποία έχετε κάνει αίτηση. Χρήσιμο είναι να στείλετε στον εισηγητή και το βιογραφικό σας σημείωμα. Εκείνος στη συνέχεια θα ετοιμάσει ερωτήσεις κατάλληλες για το προφίλ σας και την θέση που σας ενδιαφέρει
  • Θα σας στείλουμε επίσης ένα σύντομο οδηγό με χρήσιμες συμβουλές για τη συνέντευξη
  • Κάνετε τη συνέντευξή σας στην καθορισμένη ημέρα και ώρα. Η πρώτη μισή ώρα αφιερώνεται στην ίδια τη συνέντευξη, ενώ στο δεύτερο μισό της συνεδρίας λαμβάνετε προσωποποιημένες συμβουλές για καλύτερη απόδοση. 

Michael Robbs
Εισηγητής Business English

Ο Michael Robbs είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας / Κοινωνιολογίας από το Bradford University, UK και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TEFL) από το St. Michael’s ...

Μάθετε περισσότερα
Πίσω στην αρχή