Σεμινάρια Digital Marketing

Σεμινάρια digital marketing για όλα τα επίπεδα, για επιχειρηματίες και φοιτητές.

Τώρα και Online σε Live Virtual Sessions - Η ίδια εκπαιδευτική εμπειρία και στη Virtual Τάξη!

Προσφέρουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα 140+ ωρών για όσους τώρα ξεκινούν στο digital marketing, αλλά και εξειδικευμένα προγράμματα για προχωρημένους και σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις όπως:  Growth Hacking Marketing, SEO, Performance Marketing, Social Media, Content Marketing, Retention & Omnichannel marketing, Influencers Marketing κ.α..

Δείτε αναλυτικά όλα τα προγράμματα και εκδηλώσεις και στο https://digital.hau.gr

 

Certificate in Digital Marketing

RSS

 • Digital Marketing για Κέντρα Ξένων Γλωσσών
  Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε υιοθετώντας digital marketing πρακτικές, τι είδους επένδυση απαιτείται για να δείτε σοβαρά αποτελέσματα, και πώς πρέπει να ξεκινήσετε τη δική σας digital marketing στρατηγική.
 • Certificate in Digital Marketing - νέο τμήμα ξεκινά 8 Σεπτεμβρίου 2021
  Τώρα Online σε Live Virtual Sessions το πλέον ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο digital marketing με διεθνή επαγγελματική πιστοποίηση. 140+ ώρες εκπαίδευσης σε εργαλεία και πρακτικές digital marketing. Σχεδιάστε ένα digital marketing plan, βελτιστοποιείστε την στρατηγική σας και τη διαφημιστική σας δαπάνη. Περιλαμβάνει προετοιμασία για την διεθνή πιστοποίηση OMCΑ.
 • Growth Hacking Academy
  Από τα ελάχιστα στο κόσμο προγράμματα για προχωρημένους digital marketers, τώρα και Online σε Live Virtual Sessions. Μάθε growth hacking marketing τεχνικές, πώς θα εκμεταλλευθείς τα σύγχρονα online κανάλια, πέτυχε γρήγορη ανάπτυξη με σύμμαχο την τεχνολογία. Ένα αμιγώς τεχνικό σεμινάριο digital marketing.
 • SEO Academy
  Μάθε πως να βελτιώνεις την παρουσία της ιστοσελίδας σου στις μηχανές αναζήτησης και κατέκτησε την αγορά, σε ένα μοναδικό hands-on SEO Marketing course.
 • Google Ads and Analytics Workshop
  40 ώρες πρακτικής σε ένα μόνο πρόγραμμα για να γνωρίσεις σε βάθος τα δύο δημοφιλέστερα εργαλεία της Google, να ξεκινήσεις δικό σου account και καμπάνιες στο Google Ads, ενώ με το Google Analytics να μετράς και να βελτιώνεις την επισκεψιμότητα, και την χρηστικότητα του site σου.
 • Content Marketing Academy
  Σκοπός μας είναι να σε κάνουμε "content machine". Σκοπός μας είναι να αντιληθείς την αξία του περιεχομένου ως στρατηγική branding και marketing για να εδραιώσεις την επιχείρησή σου, ή το προϊόν σου στην αγορά, να επικοινωνήσεις με το κοινό σου και να δημιουργήσεις πιστούς οπαδούς.
Τελευταία Ενημέρωση: 2021/06/14 - 16:58:59

Αξίζει να δείτε 

Center of Excellence in Project Management

 

Hellenic American Union Thessaloniki


 

Πού θα μας βρείτε

Προγράμματα Ανάπτυξης Στελεχών & ΙΤ
Μασσαλίας 22, (7ος & 6ος όρ.)
10680 Αθήνα

Τηλέφωνα:
Προγράμματα Business: 2103680006, 2103680907, 2103680056, 2103680927
Προγράμματα IT:
2103680966, 2103680912
Fax: 2103633174
Email: training@hau.gr,
it@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα