Eντατικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Αγγλικών στις ΗΠΑ

Ιουλ 2, 2006 - Ιουλ 28, 2006

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση (ΕΑΕ) σε συνεργασία με το Saint Michael’s College προσφέρει την δυνατότητα στους ενήλικους σπουδαστές της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης να συμμετάσχουν στο Εντατικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Αγγλικών του Saint Michael’s College.

st-michael-2jpg

Το Saint Michael’s College είναι Kολέγιο που ειδικεύεται στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες και απέχει μερικά λεπτά από την πόλη Μπέρλιγκτον, στην πολιτεία του Βερμόντ, όπου φοιτητές από όλες τις πολιτείες της Αμερικής, συμμετέχουν ενεργά στη φοιτητική ζωή. Το Saint Michael’s αποτελεί ακαδημαϊκό περιβάλλον όπου μέσω των γνώσεων, της εμπειρίας, του ταλέντου και της ενεργητικότητας του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού, οι φοιτητές καθοδηγούνται στην απόκτηση Ανώτατης εκπαίδευσης. Οι εμπειρίες που αποκτούν οι φοιτητές σχετικά με τον τρόπο ζωής σε μια Αμερικανική πόλη αποτελούν μέρος του ακαδημαϊκού Προγράμματος και τους προσφέρουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους ενισχύοντας την αίσθηση ότι αποτελούν μέλη μιας κοινότητας.

Τοποθεσία
Εάν σας ενθουσιάζει η ιδέα της εξοχής σε συνδυασμό με τη ζωή σε μια φοιτητική πόλη, τότε αναμφισβήτητα θα εκτιμήσετε την ιδανική τοποθεσία του Saint Michael’s College λίγο πιο έξω από το Μπέρλιγκτον, τη μεγαλύτερη πόλη του Βερμόντ. Τα καταστήματα, τα εστιατόρια και οι καφετέριες του Church Street Marketplace καθώς και η ζωντανή τοπική μουσική σκηνή στο Μπέρλιγκτον προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες για εξάσκηση της γλώσσας και την απόκτηση εμπειριών μέσω του Καλοκαιρινού Προγράμματος Αγγλικής Γλώσσας του Κολεγίου. Το Βερμόντ, που είναι γνωστό για την φυσική ομορφιά του και τις δημιουργικές δραστηριότητες που προσφέρει καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, αποτελεί κίνητρο για πολλούς σπουδαστές να συμμετάσχουν στο Εντατικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Αγγλικών.

Εντατικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα
Το Εντατικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα (Intensive English Program - IEP) ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενήλικων σπουδαστών (18 ετών και άνω) οι οποίοι ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην Αγγλική γλώσσα. Το Πρόγραμμα αποτελείται από πέντε διαφορετικά επίπεδα που κυμαίνονται από τμήματα για αρχάριους μέχρι τμήματα για προχωρημένους. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μαθήματος, οι φοιτητές δίνουν κατατακτήριο τεστ προκειμένου να ενταχθούν στο κατάλληλο για αυτούς επίπεδο, ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης. Τα Εντατικά Καλοκαιρινά προγράμματα προσφέρονται τον Ιούλιο και έχουν διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και σε κάθε τάξη εντάσσονται από 6 έως 15 σπουδαστές.

Επιπλέον:
Σπουδαστές της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα του Saint Michael’s College θα προωθηθούν στο αμέσως ανώτερο τμήμα αγγλικών από αυτό που ήταν να παρακολουθήσουν στην ΕΑΕ (π.χ. σπουδαστής που ολοκλήρωσε το 320 μπορεί να παρακάμψει το 330 και να εγγραφεί κατευθείαν στο 410). Αυτοί οι σπουδαστές θα πρέπει να προσκομίσουν την βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης που θα τους δοθεί από το Saint Michael’s College.

  • Χαρακτηριστικά του Προγράμματος
  • Βοήθεια στις σπουδές από σπουδαστές η φοιτητές του Πανεπιστημίου (tutors)
  • Δραστηριότητες: οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες εκτός ακαδημαϊκού προγράμματος τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα. Ο σπουδαστής θα επιβαρυνθεί το κόστος για όσες επιπλέον δραστηριότητες επιλέξει να συμμετάσχει. Στις δραστηριότητες περιλαμβάνονται επισκέψεις στη Βοστόνη, το Μόντρεαλ και αξιοθέατα της περιοχής. Επίσης, προσφέρονται και δραστηριότητες μέσα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, χωρίς οικονομική επιβάρυνση των σπουδαστών.

Το καλοκαιρινό εντατικό πρόγραμμα στο Saint Michael’s College θα προσφερθεί την ακόλουθη περίοδο: 2 Ιουλίου έως 28 Ιουλίου (διάρκεια 4 εβδομάδες)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Βασιλεία Καττέ στο τηλ. 210 3680028 ή με την κα Παυλίνα Σπανού στο τηλ. 210 3680030 ή επισκεφθείτε τη γραμματεία του Κέντρου Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Γλωσσικών Σπουδών στον 6ο όροφο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης μέχρι τις 2 Μαΐου 2006.

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία έναρξης 02/07/2006
Ημερομηνία λήξης 28/07/2006
Κατηγορία (εκδήλωσης) Εκπαιδευτική Επίσκεψη
Γλώσσα: EN
Διερμηνεία: Όχι
Υποχρεωτική εγγραφή: Όχι
Υποχρεωτική κράτηση: Όχι
Τελευταία Ενημέρωση: 2010/05/11 - 16:29:42

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo

Αξίζει να δείτε 

Hellenic American Union Thessaloniki

 


Πιστοποίηση

Commission on English Language Program Accreditation

Πιστοποιημένο από το ISO-9001

ISO 9001


 

Πού θα μας βρείτε

Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας
Μασσαλίας 22
10680 Aθήνα
Τηλ.: 00302103680900, 00302103680947, 00302103680031
Fax: 00302122222629
Email: english@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα