Οδηγίες και συμβουλές λίγο πριν τις γραπτές εξετάσεις

30/04/2010

Αγαπητέ υποψήφιε,
Αγαπητή υποψήφια,

Σε λίγες μέρες θα συμμετάσχεις στο γραπτό μέρος των εξετάσεων Μαΐου 2010 του Ινστιτούτου Αγγλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου του Michigan.

Πριν τις εξετάσεις, παρακαλούμε να λάβεις υπόψη σου τα παρακάτω:

  • Έλεγξε το έγγραφο που έχεις λάβει από την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Στο πάνω μέρος βρίσκεται το ατομικό σου πρόγραμμα εξετάσεων· το κάτω μέρος είναι η απόδειξη πληρωμής των εξετάστρων. Η εξέταση που αναφέρεται (ECCE or ECPE) είναι αυτή στην οποία επιθυμείς να συμμετάσχεις; Αν όχι, επικοινώνησε αμέσως με το Τμήμα Εξετάσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (T: 210 3680000).
  • Στο ίδιο έγγραφο, έλεγξε την ορθογραφία του ονόματός σου και του πατρωνύμου σου. Μην ανησυχείς για τυχόν τυπογραφικά λάθη. Μπορείς να ζητήσεις να γίνουν διορθώσεις όταν συμμετάσχεις στις προφορικές εξετάσεις.
  • Την ημέρα των εξετάσεων, πρέπει να είσαι στο εξεταστικό κέντρο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη του τεστ. Πρέπει να έχεις μαζί σου ταυτότητα (ή άλλο έγκυρο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας), το έγγραφο που έλαβες από το Τμήμα Εξετάσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, ρολόι, μολύβι, ξύστρα, γόμα.
  • Μπορείς, επίσης, να επισκεφτείς τις σχετικές ιστοσελίδες μας με πολλές χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές.

Η συμμετοχή σου στις εξετάσεις αποτελεί σημαντικό κατόρθωμα από μόνη της, καθώς εξετάζεσαι σε ό,τι έχεις μάθει ως τώρα. Παράλληλα, οι εξετάσεις είναι μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία η οποία ελπίζουμε ότι θα σου φανεί χρήσιμη αργότερα στη ζωή σου. Έτσι, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, οι κόποι σου δεν θα έχουν πάει χαμένοι.

Σου ευχόμαστε τα καλύτερα και περιμένουμε να σε δούμε στις εξετάσεις.

Τμήμα Εξετάσεων
Ελληνοαμερικανική Ένωση

Πληροφορίες

Γλώσσα: EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2011/09/16 - 13:01:57

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα