Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Διαγωνισμού Έκθεσης Ιδεών (Essay Contest)

09/09/2010

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοίνωσε τους νικητές του Διαγωνισμού Έκθεσης Ιδεών (Essay Contest) με θέμα «Εθνικοί Θησαυροί» (National Treasures). Οι νικητές επιλέχθηκαν αφού Επιτροπή Αξιολόγησης της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης αξιολόγησε τις εκθέσεις δέκα φιναλίστ από την Αιτωλοακαρνανία, τον Έβρο, τη Θεσσαλονίκη, τις Κυκλάδες και την Αθήνα οι οποίοι συμμετείχαν στην τελική φάση του Διαγωνισμού στην Αθήνα, τον προηγούμενο Απρίλιο.

Το μεγάλο βραβείο είναι ένα πενταήμερο ταξίδι για δύο άτομα (νικητής και νόμιμος κηδεμόνας) στο Λονδίνο με ειδική ξενάγηση στο Βρετανικό Μουσείο. Το δεύτερο βραβείο είναι ένα noteboook ενώ όλοι οι υπόλοιποι φιναλίστ θα λάβουν από ένα iPod Shuffle. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό έχουν ήδη λάβει ειδικά πιστοποιητικά αναγνώρισης της συμμετοχής τους.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση διοργανώνει διαγωνισμούς έκθεσης ιδεών στην Αγγλική (Essay Contest) στο πλαίσιο της δέσμευσής της να υποστηρίζει τις προσπάθειες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών να παρέχουν στους μαθητές τους την καλύτερη δυνατή ξενόγλωσση παιδεία. Στους Διαγωνισμούς συμμετέχουν μαθητές Κέντρων Ξένων Γλωσσών οι οποίοι προετοιμάζονται για τις εξετάσεις ECCE του Πανεπιστημίου του Michigan.

Πληροφορίες

Γλώσσα: EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2011/09/16 - 13:01:19

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα