Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στο workshop διδασκαλίας του TOEIC® και κερδίστε μια δωρεάν συμμετοχή για την εξέταση!

07/01/2020

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοινώνει επίσημα την διοργάνωση για πρώτη φορά στην Ελλάδα του Propell® Teacher Workshop για την εξέταση TOEIC τεσσάρων δεξιοτήτων (Listening & Reading and Speaking & Writing tests). Το διαδραστικό αυτό σεμινάριο, το οποίο παρουσιάζει εγκεκριμένος από το ETS εκπαιδευτής καθηγητών, αποτελεί μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που σκοπό έχει να βοηθήσει τον καθηγητή να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της διδασκαλίας των τεσσάρων δεξιοτήτων σε πρόγραμμα προετοιμασίας για την εξέταση TOEIC®.

Το workshop επικεντρώνεται στη διδασκαλία  δεξιοτήτων κατανόησης αλλά και παραγωγής προφορικού και γραπτού λόγου στην ξένη γλώσσα που οι μαθητές οφείλουν να αποκτήσουν και αναπτύξουν. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις θεμελιώδεις γνώσεις διδασκαλίας των τεσσάρων δεξιοτήτων στην εκμάθηση Αγγλικών χρησιμοποιώντας αυθεντικό υλικό προετοιμασίας της εξέτασης TOEIC®. Οι πρακτικές διδασκαλίας που θα εξερευνηθούν μέσα από το συγκεκριμένο workshop θα βοηθήσουν τον καθηγητή να προετοιμάσει πιο αποτελεσματικά τους μαθητές του για τη εξέταση TOEIC® αλλά και να αναπτύξει και εξελίξει τις δικές του διδακτικές ικανότητες.

Το διήμερο αυτό workshop είναι ιδιαίτερα διαδραστικό και οι συμμετέχοντες θα εμπλακούν σε ποικίλες δραστηριότητες πρακτικής διδασκαλίας σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που θα τους δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με συναδέλφους και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες διδασκαλίας.  Το περιεκτικό αυτό πρόγραμμα επαγγελματικής επιμόρφωσης  δίνει τη δυνατότητα σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών  να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και ταυτόχρονα να αυξήσουν τις εγγραφές τους.

⇒ Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ.

Πληροφορίες

Γλώσσα: EL
Τελευταία Ενημέρωση: 2020/03/12 - 10:45:05

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα