Διδακτικό και Ακαδημαϊκό Προσωπικό

Όλο το διδακτικό και ακαδημαϊκό προσωπικό του Προγράμματος Νέας Ελληνικής Γλώσσας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης είναι κάτοχοι πτυχίου ελληνικών πανεπιστημίων, ενώ ορισμένοι είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων. Όλοι έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στη Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας και έχουν πολύχρονη εμπειρία στη διδασκαλία της Νέας Ελληνικής σε μη-ελληνόφωνους σπουδαστές όλων των ηλικιών και επιπέδων.

RSS

 • Γαλανοπούλου Ελένη   Γαλανοπούλου Ελένη, Διδακτικό Προσωπικό
  Η Ελένη Γαλανοπούλου έχει πτυχίο Μεσαιωνικής και Νεοελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτή τη στιγμή εκπονεί MA στον τομέα των Παιδαγωγικών με ειδίκευση στην "Εκπαιδευτική Τεχνολογία" από το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας.
 • Καρακίτσου Αναστασία   Καρακίτσου Αναστασία, Διδακτικό Προσωπικό
  Η Αναστασία Καρακίτσου είναι απόφοιτος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (κατεύθυνση Γλωσσολογίας) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2012) και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου “Μετάφραση και Διαπολιτισμικές Σπουδές” από το Πανεπιστήμιο του Λιντς του Ηνωμένου Βασιλείου (Διάκριση, 2017)...
 • Στέλλα Σαρρή   Σαρρή Στέλλα, Διδακτικό Προσωπικό
  Η Στέλλα Σαρρή έχει πτυχίο Ελληνικής Φιλολογίας (κατεύθυνσης Γλωσσολογίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και M.A. στην Εκπαίδευση, «Αναλυτικό Πρόγραμμα και Διδασκαλία», του California State University, Sacramento, Η.Π.A.
 • Χρύσανθου Ελένη, φωτογραφία   Χρυσάνθου Ελένη, Διδακτικό Προσωπικό
  Είναι κάτοχος B.A. Honors στην Κλασσική Φιλολογία από το University of Wales, Swansea, Αγγλία και ολοκληρώνει το Μεταπτυχιακό της στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Καλαμάτα...
Τελευταία Ενημέρωση: 2020/09/30 - 15:41:00

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo

Αξίζει να δείτε

Hellenic American Union Thessaloniki

 


Πιστοποίηση

Commission on English Language Program Accreditation

Πιστοποιημένο από το ISO-9001

ISO 9001


 

Πού θα μας βρείτε

Πρόγραμμα Νέας Ελληνικής Γλώσσας
Μασσαλίας 22
10680 Αθήνα
Τηλ.: 2103680900
Fax: 2122222629
Email: moderngreek@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα