Αναζήτηση με βάση ετικέτα / ομάδα χρηστών

Βρίσκεστε σ΄αυτή τη σελίδα έχοντας κάνει κλικ σε κάποια ετικέτα ή ομάδα χρηστών. Εδώ θα βρείτε όλα τα πρόσωπα, τα βιβλία, τα μαθήματα, τις εκδηλώσεις και τις ειδήσεις που έχουν χαρακτηριστεί με την ετικέτα που επιλέξατε. Μπορείτε να περιορίσετε ακόμη περισσότερο την αναζήτησή σας σε ένα συγκεκριμένο ιστότοπο της πύλης μας ( π.χ. μόνο στις σελίδες της Εκπαίδευσης) ή σε συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Η αναζήτηση με βάση ετικέτα γίνεται μόνο σε βιβλία, μαθήματα, εκδηλώσεις και ειδήσεις και δεν επεκτείνεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Αν επιθυμείτε να κάνετε αναζήτηση στον ιστότοπο ολόκληρο χρησιμοποιήστε την περιοχή Αναζήτησης που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.

Αν ψάχνετε Μαθήματα, Εκδηλώσεις και Βιβλία, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες σελίδες για (πιο αποτελεσματική) ειδική αναζήτηση:

Κριτήρια Αναζήτησης

RSS

Αποτελέσματα 1 έως 13 από 13.

Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

Εκδηλώσεις

 • Απρ 26, 2014
  Οι EcoFans επισκέφτηκαν το μουσείο Ιστορίας στην Πλάκα!
  img_3256  Τα μέλη του EcoFans Club και οι μαθητές του Παιδικού και Εφηβικού Προγράμματος Αγγλικής Γλώσσας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης επισκέφτηκαν το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
 • Φεβ 22, 2014 - Φεβ 25, 2014
  Το EcoFans Club συνάντησε το Carbon Busters Club στην Ελληνοαμερικανική Ένωση!
  img_3164--3  Το EcoFans Club συνάντησε το Carbon Busters Club σε δύο δίωρες εκδηλώσεις στο αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στις 22 & 25 Φεβρουαρίου, 2014. Η εκδηλώσεις συνδύασαν παιχνίδια ρόλων, αφήγηση ιστοριών, και πολλή διασκέδαση στην προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά να συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην σωτηρία του κόσμου.
 • Νοε 30, 2013
  Οι EcoFans εξερεύνησαν το μουσείο στο ΓΚΑΖΙ!
  img_3080--2  Οι μικροί οικολόγοι σε μια συναρπαστική εξερεύνηση στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου.
 • Απρ 7, 2012
  Οι EcoFans επισκέπτονται τον λόφο του Κυνοσάργους
  Kinosargous Hill  Το Σάββατο 7 Απριλίου 2012, το EcoFans Club επισκέφτηκε τον λόφο του Κυνοσάργους. Τα μέλη της ομάδας και οι προσκεκλημένοι τους μίλησαν για τον λόφο και την ιστορία του, κατέγραψαν την τωρινή κατάσταση του χώρου και συμμετείχαν σε διασκεδαστικές περιβαλλοντικές δραστηριότητες.
 • Δεκ 17, 2011
  Οι EcoFans στον λόφο των Νυμφών (Αστεροσκοπείο) και στην Πνύκα
  Οι EcoFans στον λόφο των Νυμφών (Αστεροσκοπείο) και στην Πνύκα  Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 το EcoFans Club επισκέφτηκε τον λόφο των Νυμφών (Αστεροσκοπείο) και την Πνύκα. Τα μέλη της ομάδας και οι προσκεκλημένοι τους ακολούθησαν τα βήματα των αρχαίων αστρονόμων και ρητόρων ενώ συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες.
 • Οκτ 8, 2011
  Το EcoFans Club στο λόφο του Φιλοπάππου
  Το EcoFans Club στο λόφο του Φιλοπάππου  Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011 το EcoFans Club θα επισκεφτεί το λόφο του Φιλοπάππου. Τα μέλη και οι προσκεκλημένοι τους θα περπατήσουν στα μονοπάτια του αρχιτέκτονα Δημήτρη Πικιώνη και θα μάθουν για τους λόφους της Αθήνας μέσα από δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες.
 • Ιουν 16, 2011
  Παρέα με τους EcoFans παίζουμε και μαθαίνουμε για το περιβάλλον
  ecofans_lores-3--2  Το EcoFans Club της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης οργάνωσε την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 18:30 μια γιορτή αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος και την οικολογία...
 • Μαρ 19, 2011
  Ακαδημία Πλάτωνος
  Ακαδημία Πλάτωνα  Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, τόπο διδασκαλίας του Πλάτωνα και συζήτηση – παρουσίαση – δράση σχετικά με τη διαδρομή του Κηφισού προς και μέσα από τη πόλη.
 • Φεβ 5, 2011
  Εκδήλωση για την ανακύκλωση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
  Εργαστήρι Ανακύκλωσης  Το EcoFans Club οργάνωσε εκδήλωση για την ανακύκλωση το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011, 10-12 το πρωί, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.
 • Οκτ 17, 2010
  Ναός Αγροτέρας Αρτέμιδος και όχθες του Ιλισού
  Στις όχθες του Ιλισού  Το EcoFans Club επισκέφθηκε τον χώρο του ναού της Αγροτέρας Αρτέμιδος και συμμετείχε με άλλες ΜΚΟ σε κοινή δράση για τον καθαρισμό του Ιλισού.
 • Μαρ 20, 2010
  Εξερευνώντας και γνωρίζοντας τον Εθνικό Κήπο
  National Garden 1  Οι EcoFans επισκέφτηκαν τον Εθνικό Κήπο το Σάββατο 20 Μαρτίου. Οι μικροί περιβαντολόγοι περπάτησαν στις διαδρομές του Κήπου, έμαθαν για την ιστορία του και κατέγραψαν τις παρεμβάσεις και τις αλλοιώσεις που έχει δεχτεί μέσα στα χρόνια.

Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας

Εκδηλώσεις

Τελευταία Ενημέρωση: 2009/03/31 - 19:19:14

Σε αυτή την ενότητα:

Newsletter

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα