Αναζήτηση με βάση ετικέτα / ομάδα χρηστών

Βρίσκεστε σ΄αυτή τη σελίδα έχοντας κάνει κλικ σε κάποια ετικέτα ή ομάδα χρηστών. Εδώ θα βρείτε όλα τα πρόσωπα, τα βιβλία, τα μαθήματα, τις εκδηλώσεις και τις ειδήσεις που έχουν χαρακτηριστεί με την ετικέτα που επιλέξατε. Μπορείτε να περιορίσετε ακόμη περισσότερο την αναζήτησή σας σε ένα συγκεκριμένο ιστότοπο της πύλης μας ( π.χ. μόνο στις σελίδες της Εκπαίδευσης) ή σε συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Η αναζήτηση με βάση ετικέτα γίνεται μόνο σε βιβλία, μαθήματα, εκδηλώσεις και ειδήσεις και δεν επεκτείνεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Αν επιθυμείτε να κάνετε αναζήτηση στον ιστότοπο ολόκληρο χρησιμοποιήστε την περιοχή Αναζήτησης που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.

Αν ψάχνετε Μαθήματα, Εκδηλώσεις και Βιβλία, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες σελίδες για (πιο αποτελεσματική) ειδική αναζήτηση:

Κριτήρια Αναζήτησης

RSS

Αποτελέσματα 1 έως 12 από 12.

COEPM

Μαθήματα

 • Project Management Professional (PMP)® Preparation Course
  35+ ώρες εντατικής προετοιμασίας στα Αγγλικά, με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και online simulation tests, για να επιτύχετε στο Project Management Professional (PMP)® exam, του PMI®.
 • Εργαστήριο MS Project
  Δείτε τις βασικές λειτουργίες του νέου MS Project 2016. Εξοικειωθείτε με τα μενού, τις οθόνες και τις βασικές αναφορές-εκτυπώσεις που παρέχει το εργαλείο.
 • Leading virtual teams
  Το σεμινάριο παρουσιάζει τις βασικές αρχές διαχείρισης και ηγεσίες ομάδων από απόσταση, ομάδων που βρίσκονται σε απόμακρες και άλλες γεωγραφικές περιοχές
 • PRINCE2® Preparation Course and Examinations
  Προετοιμασθείτε και δώστε τις εξετάσεις για το PRINCE2 σε πέντε ημέρες.
 • The Art of Project Management® for IT/IS Projects
  Το σεμινάριο εξετάζει τις αρχές, τα βασικά εργαλεία και επιτυχημένες πρακτικές Διοίκησης-Διαχείρισης Έργου λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των έργων Πληροφορικής.
 • Διοίκηση Έργου: από το σχεδιασμό ως την ολοκλήρωση (Project Management Fundamentals)
  Το σεμινάριο αναλύει την βασική μεθοδολογία Διαχείρισης Έργου, τις αρχές, τις τεχνικές και τα εργαλεία εκείνα που βοηθούν τους συμμετέχοντες μιας ομάδας έργου να το διαχειριστούν με επιτυχία.
 • Ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων στη διαχείριση ομάδων εργασίας
  Πρακτικές λύσεις ανάπτυξης ηγετικών δεξιοτήτων στα πλαίσια της διαχείρισης ομάδων εργασίας.
 • Οικονομικά για Project Managers
  Το σεμινάριο αναλύει τις βασικές χρηματοοικονομικές αρχές με τις οποίες σχεδιάζεται ένα έργο ή ένα χαρτοφυλάκιο έργων και ελέγχεται η υλοποίησή του καθώς και οι παράμετροι ρίσκου.
 • Advanced Topics in Project Management
  Σύγχρονες πρακτικές και εργαλεία project management σύνθετων έργων για έμπειρους project managers
 • Διαχείριση Απαιτήσεων Έργων
  Το σεμινάριο καλύπτει τα βασικά χαρακτηριστικά και τα εργαλεία του πρώτου σταδίου διαχείρισης έργων που αφορά την έναρξη και την αποσαφήνιση-δέσμευση των απαιτήσεων και των παραδοτέων του έργου.
 • IPMA Level D Preparation course
  Αποκτήστε την ταχύτατα ανερχόμενη στην Ελλάδα επαγγελματική πιστοποίηση Διαχειριστών Έργων κατά IPMA-Δ.

Εκπαίδευση

Νέα

Τελευταία Ενημέρωση: 2009/03/31 - 19:19:14

Σε αυτή την ενότητα:

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα