Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Καράβια σε Θάλασσες Φθινοπωρινές -
Online εικαστικό εργαστήρι για παιδιά

Εργαστήριο ∙ Παιδική Εκδήλωση

Online

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης διοργανώνουν ένα νέο εικαστικό εργαστήρι για παιδιά και καλούν τους μικρούς φιλότεχνους να βάλουν πλώρη για τις ανοιχτές θάλασσες του φθινοπώρου!
 

Το εργαστήριο μυεί τα παιδιά στον υπέροχο κόσμο της τέχνης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διευρύνουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες και να λάβουν εργαλεία για να διοχετεύσουν το δυναμικό τους σε ευφάνταστες δημιουργίες.
 

Παρέα με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και την επιμελήτριά του, Αθανασία Σκληρού, δημιουργούμε τα δικά μας ζωγραφικά έργα, αντλώντας έμπνευση από έργα Ελλήνων καλλιτεχνών αλλά και παιδιών. Εφοδιάστε τους μικρούς καλλιτέχνες με μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, λευκό χαρτί ακουαρέλας Α4, χαρτιά χρωματιστά, κόλλα, ψαλίδι, κομμάτι από χαρτόκουτα Α4 – κι ένα  χαμόγελο! - κι ελάτε να ταξιδέψουμε δημιουργικά μαζί!
 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται online μέσω της πλατφόρμας Zoom και απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού.
 

Επισκεφθείτε ακόμη την σελίδα των παιδικών μας εκδηλώσεων και απολαύστε βίντεο από προηγούμενες παιδικές εκδηλώσεις ή μάθετε τι ακολουθεί.
 

Γιώργος Πετρούλης, 13 ετών

Έργο από τις συλλογές του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

 

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή