Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Συνάντηση με τον Peter H. Reynolds

Παιδική Εκδήλωση

Online

Ο διάσημος Αμερικανός εικονογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων συνομιλεί για πρώτη φορά με τους αναγνώστες του από την Ελλάδα!
 

H Διεύθυνση Πολιτιστικών και το Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε μια μοναδική online συνάντηση με τον Peter H. Reynolds, συγγραφέα και εικονογράφο των βιβλίων Συλλέκτης Λέξεων, Πες Κάτι! και Να Είσαι Ο Εαυτός Σου, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Οι λέξεις και οι εικόνες είναι μαγικές και βοηθούν τους νεαρούς -και όχι μόνο- αναγνώστες να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τη δική τους φωνή καθώς και τον κόσμο γύρω τους!
 

«Οι λέξεις είναι μαγικές. Έχουν τη δύναμη να εκφράζουν, να συνδέουν και να μεταμορφώνουν… Οι εικόνες και οι λέξεις μου είναι εδώ για να σου δείξουν τον τρόπο να αποκτήσεις θετική ενέργεια, να αξιοποιήσεις τη φαντασία και την περιέργειά σου…»

- Peter H. Reynolds
 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω Zoom και απευθύνεται κυρίως σε παιδιά ηλικίας 4 έως 9.


 Επισκεφθείτε ακόμη την σελίδα των παιδικών μας προγραμμάτων και απολαύστε βίντεο από προηγούμενες παιδικές εκδηλώσεις ή μάθετε τι ακολουθεί!

 

Ο Peter H. Reynolds είναι διεθνώς αναγνωρισμένος συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες και κυκλοφορούν σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Ελλάδα είναι πιο γνωστός για την εικονογράφηση των βιβλίων της Μιμής της Νευρικής που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, καθώς και για το βιβλίο του Η Tελεία που έγινε best seller. Ζει στη Μασαχουσέτη με την οικογένειά του.

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή