Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Spirit of Rhythm & Εικαστικά

Παιδική Εκδήλωση

Γκαλερί Κέννεντυ

Ο Μίλτος Πιστώφ και η Σι Λόντε παρέα με την Φελίσια Αφάρογλου σας καλούν σε ένα εικαστικό εργαστήρι.

Ελάτε να τραγουδήσουμε και να ανακαλύψουμε τον ρυθμό παρέα με τον Μίλτο Πιστώφ και τη Σι Λόντε- Το κορίτσι που βρήκε τη μουσική. Μαζί τους θα ταξιδέψουμε στην Αφρική και θα επισκεφτούμε το μουσικό χωριό Αμπαγιόμι, κάθε φορά και με διαφορετική παρέα.

Στην τελευταία συνάντηση, όπως και σε κάθε ταξίδι που θέλουμε να θυμόμαστε, έρχεται η ώρα για σουβενίρ! Για όλες τις όμορφες στιγμές, γινόμαστε δημιουργικοί και με τη βοήθεια της Φελίσιας και  των φίλων που κάναμε στο ταξίδι, κατασκευάζουμε αφρικανικές μάσκες.

 

Η Φελίσια Αφάρογλου είναι εικαστικός και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Σπούδασε στη σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ, αποφοιτώντας απο το τμήμα ζωγραφικής. Απο το 2010 δραστηριοποιείται στο κομμάτι της δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, επιδιώκοντας την επαφή και τη γνωριμία τους με την τέχνη απο μικρές ηλικίες, ενώ παράλληλα ειναι ενεργή εικαστικός. Έχει εργαστεί και διοργανώσει μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα εντός και εκτός μουσείων σύγχρονης τέχνης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Twende Dance project, MoMus κ.α), σε ομάδες παιδιών ή και μεμονωμένα, με κεντρικό πάντα άξονα τη γνωριμία των παιδιών με καλλιτέχνες, έργα και υλικά και κυρίως τη διασκέδαση.
 

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή