Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Παρουσίαση βιβλίου: Εσύ Πού Θέλεις να Πας;

Πάρε μολύβι, χαρτί και πινέλα και δείξε μας το δικό σου μονοπάτι…

Με αφορμή το βιβλίο του Πίτερ Χ. Ρέινολντς «Ο Πολικός Αστέρας», η Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνουν διαγωνισμό δημιουργικής γραφής και ζωγραφικής για παιδιά 6-9 ετών.

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ…

Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί…τα όνειρά μας και τα θέλω μας διαφέρουν και αυτό είναι η μαγεία του να είμαστε ΕΜΕΙΣ! Χαράσσουμε τη δική μας πορεία, χανόμαστε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο στο ταξίδι και αναζητούμε πάντα τον δικό μας προσωπικό «πολικό αστέρα» για να μας δείξει τον δρόμο!

Στάσου, παρατήρησε, αφουγκράσου και κάνε απλά το επόμενο ΔΙΚΟ ΣΟΥ βήμα!

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πού σε πηγαίνουν οι δικές σου «κουκίδες» και «γραμμές»; Πάνω από τα σύννεφα; Δίπλα από το φεγγάρι; Μέσα στο νερό; Όποιο και αν είναι το μονοπάτι που ακολουθείς, είναι ήδη τόσο θαυμαστό γιατί είναι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ! Και τώρα που οι αισθήσεις σου, σου δείχνουν τον δρόμο, πιάσε χαρτί, μολύβι και πινέλο και γράψε ή ζωγράφισε τον δικό σου προορισμό…Αν επιλέξεις να γράψεις, μην ξεχάσεις ότι αρκεί ένα σύντομο κείμενο (έως 350 λέξεις). Αν πάλι επιλέξεις να σχεδιάσεις ή να ζωγραφίσεις, φρόντισε απλά να βάλεις φαντασία στο σχέδιό σου. Και στις δυο περιπτώσεις, μην ξεχάσεις να δώσεις έναν τίτλο στο έργο σου…το αναμένουμε μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2022.

Για τους όρους, προϋποθέσεις και φόρμα συμμετοχής, δείτε εδώ.


Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή