Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Το Cambridge English Language Assessment έγινε Cambridge Assessment English!

Πρόσφατα, το Cambridge English Language Assessment ανακοίνωσε τη νέα ονομασία του ως Cambridge Assessment English.

Η νέα ονομασία καθιστά σαφέστερη την σχέση των εξετάσεων Cambridge English με το Cambridge Assessment το οποίο αποτελεί ηγετικό, διεθνή όμιλο εκπαίδευσης και αξιολόγησης με την Αγγλική στο επίκεντρο των πάντων. Το Cambridge Assessment προσφέρει τη μεγαλύτερη ερευνητική ομάδα αξιολόγησης του είδους της στην Ευρώπη καθώς και απαράμιλλη γνώση εις βάθος σε εθνικά εκπαιδευτικά συστήματα, διεθνή εκπαίδευση και εκμάθηση της Αγγλικής. Το Cambridge Assessment English συνεπάγεται περισσότερα από μια απλή αλλαγή ονόματος· η νέα ονομασία επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας προς όλους να μάθουν την Αγγλική και να αποδείξουν τη γλωσσομάθειά τους στον υπόλοιπο κόσμο.

Τα Cambridge English Qualifications, αρχικά γνωστά ως Cambridge English exams, αποτελούν ένα νέο και κατανοητό τρόπο περιγραφής των εξετάσεων. Τα πιστοποιητικά βασίζονται σε έρευνα πάνω στην αποτελεσματική γλωσσική διδασκαλία και εκμάθηση. Παρέχουν γερές βάσεις και ένα πλαίσιο μάθησης προκειμένου οι μαθητές να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να βελτιώσουν σταδιακά τις γλωσσικές δεξιότητές τους στην Αγγλική. Τα Cambridge English Qualifications περιλαμβάνουν εξετάσεις από επίπεδο Pre A1 Starters μέχρι και επίπεδο C2 Proficiency με τέτοιο τρόπο ώστε οι καθηγητές να είναι σε θέση:

  • να δομήσουν τη διδακτέα ύλη γλωσσικής εκμάθησης και να θέσουν σαφείς στόχους για τους μαθητές τους,
  • να κατανοήσουν σε βάθος την επίδοση και την ικανότητα του κάθε μαθητή, έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν συγκεκριμένη καθοδήγηση για πρόοδο με αυτοπεποίθηση,
  • να εξηγούν με σαφήνεια την πρόοδο των μαθητών μεταξύ των επιπέδων της γλώσσας σε μαθητές και γονείς.

Αν και το όνομα άλλαξε, η ποιότητα και οι υψηλές προδιαγραφές παραμένουν αμετάβλητα. Η σχέση με το Πανεπιστήμιο του Cambridge παραμένει αναλλοίωτη. Οι ίδιες, παγκοσμίως γνωστές εξετάσεις, βασισμένες σε έρευνα υψηλών προδιαγραφών, συνεχίζουν να δημιουργούνται. 

Το Cambridge Assessment English εξακολουθεί να εστιάζει στην παροχή βοήθειας προς όλους προκειμένου να επιτύχουν μέσω της κατάρτισης του στην εκμάθηση, διδασκαλία και αξιολόγηση της Αγγλικής.

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή