Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Εξεταστικές περίοδοι Μαΐου-Ιουνίου-Ιουλίου 2021: Μέτρα πρόληψης έναντι του ιού COVID-19 της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες των αρμόδιων εξεταστικών φορέων, τα μέτρα και τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών για την πρόληψη κατά της διασποράς του ιού COVID-19 καθώς και την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων με τις εξετάσεις και του περιβάλλοντός τους, η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοίνωσε σύνολο μέτρων πρόληψης έναντι του ιού COVID-19. Τα μέτρα θα ισχύουν για όλες τις εξετάσεις που η Ελληνοαμερικανική Ένωση θα διεξάγει έως τις 31 Ιουλίου 2021.

Εκτός άλλων, τα μέτρα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος COVID-19 αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test, ή PCR test) από τους υποψηφίους και το προσωπικό των εξετάσεων
  • θερμομέτρηση προσωπικού εξετάσεων και υποψηφίων
  • απολύμανση όλων των κτιρίων και αιθουσών εξετάσεων καθώς και επίπλων και εξοπλισμού
  • υποχρεωτική χρήση μέσων ατομικής προστασίας από τους υποψηφίους και όλο το προσωπικό εξετάσεων
  • διαθεσιμότητα επιπλέον μέσων ατομικής προστασίας για προσωπικό εξετάσεων και υποψήφιους


Η Ελληνοαμερικανική Ένωση έχει κοινοποιήσει τα μέτρα πρόληψης σε όλους τους εμπλεκόμενους στις εξετάσεις που διεξάγει. Τα μέτρα είναι επίσης διαθέσιμα στη σχετική ιστοσελίδα μας.

Κατεβάστε το έντυπο με τους Κανονισμούς για τους υποψηφίους της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης: στα Ελληνικά; στα Αγγλικά.

Είμαστε βέβαιοι ότι η καλή συνεργασία όλων θα εξασφαλίσει ότι οι ερχόμενες εξεταστικές περίοδοι θα είναι ασφαλείς για όλους!

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή