Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Εξεταστικές περίοδοι Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2021: Μέτρα πρόληψης έναντι του ιού COVID-19 της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες των αρμόδιων εξεταστικών φορέων, τις συστάσεις και τα νέα μέτρα των αρμόδιων αρχών για την πρόληψη κατά της διασποράς του ιού COVID-19 καθώς και την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων με τις εξετάσεις και του περιβάλλοντός τους, η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοίνωσε σύνολο νέων μέτρων πρόληψης έναντι του ιού COVID-19.

Τα μέτρα θα ισχύουν μέχρι νεοτέρας για όλες τις εξετάσεις που η Ελληνοαμερικανική Ένωση διεξάγει.

Εκτός άλλων, τα μέτρα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Από τους υποψηφίους, επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης COVID-19 εντός του τελευταίου εξαμήνου ή δήλωση αρνητικού αποτελέσματος COVID-19 αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) έως και 24 ώρες πριν την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) έως και 48 ώρες πριν την εξέταση.
  • Από το προσωπικό των εξετάσεων, επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης COVID-19 εντός του τελευταίου εξαμήνου ή δήλωση αρνητικού αποτελέσματος COVID-19 διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) έως και 48 ώρες πριν την εξέταση.
  • Απολύμανση όλων των κτιρίων και αιθουσών εξετάσεων καθώς και επίπλων και εξοπλισμού.
  • Υποχρεωτική χρήση μέσων ατομικής προστασίας από τους υποψηφίους και όλο το προσωπικό εξετάσεων.
  • Διαθεσιμότητα επιπλέον μέσων ατομικής προστασίας για προσωπικό εξετάσεων και υποψήφιους σε όλους τους χώρους διεξαγωγής εξετάσεων.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση έχει κοινοποιήσει τα μέτρα πρόληψης σε όλους τους εμπλεκόμενους στις εξετάσεις που διεξάγει. Τα μέτρα είναι επίσης διαθέσιμα στη σχετική ιστοσελίδα μας.

Κατεβάστε τους Κανονισμούς για τους υποψηφίους της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης: στα Ελληνικά· στα Αγγλικά.

Είμαστε βέβαιοι ότι, με την καλή συνεργασία όλων, θα εξασφαλίσουμε ότι οι ερχόμενες εξεταστικές περίοδοι θα είναι ασφαλείς για όλους!

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή