Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Αποτελέσματα ECCE Δεκεμβρίου 2021

Ημερομηνίες ανακοίνωσης αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα ECCE Δεκεμβρίου 2021 του Michigan Language Assessment θα είναι διαθέσιμα ως ακολούθως:

  • Για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μέσω της πλατφόρμας Orfeas: 27 Ιανουαρίου 2022 (μετά τις 17:00)
  • Για μεμονωμένους υποψήφιους μέσω του ιστότοπου της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης: 27 Ιανουαρίου 2022 (μετά τις 17:00)
  • Για όλους τους υποψήφιους μέσω του ιστότοπου της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης: 28 Ιανουαρίου 2022 (μετά τις 14:00). Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα αποτελέσματά τους και δεν πραγματοποίησαν την εγγραφή μόνοι τους μέσω του Orfeas, πρέπει να κάνουν «Εγγραφή» στο σύστημα ως νέος χρήστης.

Online πρόσβαση στην επίσημη αναφορά αποτελεσμάτων

  • Έως τις 31 Ιανουαρίου 2022, τα  Κέντρα Ξένων Γλωσσών, μέσω του Orfeas, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και να αποθηκεύσουν τις επίσημες αναφορές αποτελεσμάτων του Michigan Language Assessment για τους μαθητές τους.
  • Έως τις 31 Ιανουαρίου 2022, οι μεμονωμένοι υποψήφιοι θα λάβουν τις αναφορές τους μέσω email.

Οnline πρόσβαση σε αποδείξεις

Έως τις 31 Ιανουαρίου 2022, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, μέσω του Orfeas, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση, να αποθηκεύσουν και να εκτυπώσουν τις αποδείξεις των μαθητών τους.

Σημαντική ενημέρωση:

Οποιοδήποτε αίτημα για διόρθωση ονόματος θα πρέπει να αποσταλεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης αποτελεσμάτων. Μετά το πέρας του διαστήματος αυτού, οποιαδήποτε διόρθωση θα γίνεται με χρέωση.

Το αίτημα για διόρθωση ονόματος θα γίνεται με αποστολή αντιγράφου ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου νόμιμου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας μέσω:

  • Email: certificates@hau.gr
  • Ταχυδρομείου: Ελληνοαμερικανική Ένωση, Διδότου 15, 10680, Αθήνα

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή