Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Εξεταστικές περίοδοι Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2022: Μέτρα πρόληψης της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης έναντι του ιού COVID-19

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες των αρμόδιων εξεταστικών φορέων, τις συστάσεις και τα πρόσφατα μέτρα των αρμόδιων αρχών για την πρόληψη κατά της διασποράς του ιού COVID-19 καθώς και την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων με τις εξετάσεις και του περιβάλλοντός τους, η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοίνωσε σύνολο νέων μέτρων πρόληψης έναντι του ιού COVID-19.

Τα μέτρα θα ισχύουν μέχρι νεοτέρας για όλες τις εξετάσεις που η Ελληνοαμερικανική Ένωση διεξάγει.

Εκτός άλλων, τα μέτρα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Κάθε μέρα διεξαγωγής εξετάσεών μας, τα μέλη του προσωπικού εξετάσεων θα επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ ή  βεβαίωση νόσησης COVID-19 σε ισχύ ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 (rapid test ή PCR test) έως και μία εβδομάδα πριν την εξέταση.
  • Οι υποψήφιοι δεν υποχρεούνται να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή βεβαίωση/δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ή εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου (self test, rapid test ή PCR test) προκειμένου να συμμετάσχουν σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις.
  • Οι υποψήφιοι και τα μέλη του προσωπικού δεν υποχρεούνται να φορούν μάσκα προσώπου/προσωπίδα κατά την παραμονή τους σε κλειστούς χώρους αναμονής πριν και μετά τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις καθώς και σε χώρους στους οποίους διεξάγονται γραπτές και προφορικές εξετάσεις. Παρ’ όλα αυτά, η χρήση μάσκας προσώπου/προσωπίδας συνίσταται.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση έχει κοινοποιήσει τα μέτρα πρόληψης σε όλους τους εμπλεκόμενους στις εξετάσεις που διεξάγει. Όλα τα μέτρα είναι διαθέσιμα στη σχετική ιστοσελίδα μας.

Κατεβάστε τους κανονισμούς για τους υποψηφίους της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης: στα Ελληνικά· στα Αγγλικά.

Είμαστε βέβαιοι ότι, με τη συνεργασία όλων, θα εξασφαλίσουμε ότι οι ερχόμενες εξεταστικές περίοδοι θα εξακολουθήσουν να είναι ασφαλείς για όλους!


Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή