Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τις εξετάσεις Cambridge English Μαΐου-Ιουνίου 2023

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τις εξετάσεις Cambridge English Pre-A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers, A2 Key (KET) for Schools, B1 Preliminary (PET) for Schools, B2 First (FCE) for Schools, C1 Advanced (CAE) και C2 Proficiency (CPE) Ιουνίου 2023 παρατείνεται έως και την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023.

Σημαντική ενημέρωση για τις εξετάσεις Cambridge English Μαΐου 2023

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των εξετάσεων B2 First (FCE) for Schools (14/5 & 27/5) και C2 Proficiency (CPE) (13/5) παρατείνεται έως και την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προθεσμία εγγραφών για τις υπόλοιπες εξετάσεις Cambridge English Μαΐου 2023, πατήστε εδώ.

Οι μεμονωμένοι υποψήφιοι μπορούν μέσω της ιστοσελίδας μας να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως τις 23:59 της ίδιας ημέρας και να κάνουν κράτηση χώρου και βάρδιας.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση χώρου και βάρδιας για τους μαθητές τους μέσω της ιστοσελίδας μας.


Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή