Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

PMP®

Διοίκηση-Διαχείριση Έργου
Γλώσσα:
Αγγλικά

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει το σεμινάριο προετοιμασίας PMP Prep Course σε συνεργασία με πιστοποιημένους και εξουσιοδοτημένους από το PMI εκπαιδευτές για την προετοιμασία των εξετάσεων (PMI Accredited Training Providers).

Με παραπάνω από 1 εκατομμύριο πιστοποιημένους επαγγελματίες, το PMP θεωρείται ως τo κορυφαίο πρότυπο στον τομέα Διαχείρισης Έργων και η πιο αναγνωρισμένη πιστοποίηση Διαχείρισης Έργων παγκοσμίως.

Η πιστοποίηση PMP διαφοροποιεί σημαντικά το βιογραφικό ενός Project Manager. Το περιοδικό CIO κατατάσσει το PMP ως την κορυφαία πιστοποίηση διαχείρισης έργου καθώς καταδεικνύει ότι έχετε τις συγκεκριμένες δεξιότητες και εμπειρία που αναζητούν οι εργοδότες. Οι κάτοχοι της πιστοποίησης PMP αναφέρουν αύξηση απολαβών έως και 25% συγκριτικά με τους μη πιστοποιημένους επαγγελματίες.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει το σεμινάριο προετοιμασίας PMP Prep Course συνεργασία με πιστοποιημένους και εξουσιοδοτημένους από το PMI εκπαιδευτές για την προετοιμασία των εξετάσεων (PMI Accredited Training Providers).Για να λάβετε μέρος στις εξετάσεις PMP, πρέπει να κατέχετε:

Είτε: Πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Απολυτήριο Λυκείου - Associates degree or the global equivalent)

Ή: Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με 36 μήνες εμπειρίας σε ρόλο με καθήκοντα project management καθώς και 35 ώρες εκπαίδευσης  σε project management.

Μορφή εξετάσεων

• 180 ερωτήσεις

• 230 λεπτά για να ολοκληρώσετε την εξέταση

• Μορφή ερωτήσεων: πολλαπλής επιλογής, πολλαπλές απαντήσεις, αντιστοίχιση


Το PMI (Project Management Institute), θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη προτύπων και πιστοποιήσεων διαχείρισης έργων με περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια πιστοποιημένους επαγγελματίες παγκοσμίως.

Γνώση, έρευνα, συνεργασίες, δικτύωση, εκπαίδευση και ενημέρωση αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της αποστολής και του έργου του PMI με στόχο την προετοιμασία και την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας, της αγοράς και των επαγγελματιών για μια αειφόρο και αποτελεσματική δραστηριότητα σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

 


Πότε και πού διεξάγονται οι εξετάσεις;

Μπορείτε να δώσετε τις εξετάσεις online όποτε θέλετε.

Μόλις εξοφλήσετε τα εξέταστρα, μπορείτε να προγραμματίσετε τις εξετάσεις PMP ανά πάσα στιγμή, είτε σε ένα Pearson-Vue Testing Center ή μπορείτε να κάνετε την εξέταση σε δικό σας χώρο μέσω του online-proctοring σε χρόνο τον οποίο θα ορίσετε εσείς.

Πώς υποβάλω αίτηση για το PMP;

Μπορείτε να υποβάλετε διαδικτυακή αίτηση στον ιστότοπο του PMI στη διεύθυνση www.pmi.org.

Μόλις αρχίσετε να συμπληρώνετε την αίτησή σας, έχετε 90 ημέρες για να την ολοκληρώσετε.


Δε βρήκατε αυτο που ψάχνετε;
Πίσω στην αρχή