Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
The ECPE Listening Test Skills Builder

The ECPE Listening Test Skills Builder

The ECPE Listening Test Skills Builder

Το The ECPE Listening Test Skills Builder παρέχει τα εργαλεία που θα βοηθήσουν τους μαθητές επιπέδου Γ2 να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην κατανόηση του προφορικού λόγου, εστιάζοντας στην ενότητα του Listening της εξέτασης ECPE.

Το βιβλίο παρέχει την δυνατότητα στους μαθητές να εξασκήσουν τις δεξιότητες τους στην κατανόηση του προφορικού λόγου, μέσα από δραστηριότητες που αντικατοπτρίζουν συνθήκες από την πραγματική ζωή όμοιες με το αντίστοιχο περιεχόμενο της ενότητας του Listening στην εξέταση του ECPE. Αν και το βιβλίο επικεντρώνεται στην κατανόηση του προφορικού λόγου, μετά από την ολοκλήρωση του κάθε κεφαλαίου, επιτυγχάνεται η βελτίωση όλων των γλωσσικών ικανοτήτων των μαθητών και η συνολική ευχέρεια τους στην χρήση της αγγλικής γλώσσας. Κάθε κεφάλαιο βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες κατανόησης του προφορικού λόγου, εξασκώντας και ενδυναμώνοντας το λεξιλόγιο και τις γενικές τους γνώσεις μέσα από στοχευμένες δραστηριότητες και ασκήσεις που εμπνέουν την συμμετοχή σε διάλογο και ανταλλαγή ιδεών.

Βασικά χαρακτηριστικά:
  • 8 κεφάλαια που αναπτύσσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και για τις 3 ενότητες του listening test
  • Ευρεία επιλογή θεμάτων για συζήτηση που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μαθητών και εμπνέουν τη συμμετοχή σε διάλογο και ανταλλαγή ιδεών
  • Δραστηριότητες που εστιάζουν στην ευχέρεια χρήσης της αγγλικής γλώσσας και στον εμπλουτισμό των γενικών γνώσεων των μαθητών
  • Ικανός αριθμός ασκήσεων που εστιάζουν στην θεματική του ακουστικού μέρους της εξέτασης (θέματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος, κοινωνικού και ακαδημαϊκού περιεχομένου)
  • Στοχευμένες δραστηριότητες που βελτιώνουν το λεξιλόγιο και τις γλωσσικές ικανότητες σε επίπεδο Γ2
 Προσφέρονται:
  • Βιβλίο μαθητή
  • Βιβλίο καθηγητή με απαντήσεις όλων των ασκήσεων πάνω στη σελίδα
Δείτε επίσης:

Δείτε επίσης

Πίσω στην αρχή