Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Practice Tests ABLE B2 Book 1

Practice Tests ABLE B2 Book 1

Practice Tests ABLE B2 Book 1

Το βιβλίο Practice Tests ABLE B2 Book 1 αποτελείται από 6 τεστ προετοιμασίας για μαθητές που προετοιμάζονται για την εξέταση Assessment Board for Language Examinations: Level B2, (ABLE B2), το περιεχόμενο της οποίας έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του επιπέδου Β2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες (CEFR). 

Το συγκεκριμένο βιβλίο προετοιμασίας για την εξέταση ABLE B2 έχει βασιστεί στις προδιαγραφές της με απόλυτη λεπτομέρεια και παράλληλα δίνει κίνητρο στους μαθητές να αναπτύξουν τις ιδέες και τις δεξιότητές τους μέσα από το ενδιαφέρον περιεχόμενό του. Τα τεστ προετοιμασίας έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την εξοικείωση των μαθητών τόσο με τη μορφή όσο και με το επίπεδο της εξέτασης ABLE B2.

Κάθε ένα από τα 6 τεστ προετοιμασίας αποτελείται από μία πλήρη ενότητα Listening, μία πλήρη ενότητα Reading and Use of Language καθώς και την αντίστοιχη ενότητα Writing. Το βιβλίο περιέχει επίσης 6 πλήρη προφορικά θέματα προετοιμασίας των μαθητών για την ενότητα Speaking.

Βασικά χαρακτηριστικά:
  • Εισαγωγή στη μορφή, το επίπεδο και τον τρόπο βαθμολόγησης της εξέτασης ABLE B2
  • Χρήσιμες συμβουλές προς τους μαθητές που διαγωνίζονται στην εξέταση ABLE B2
  • 6 πλήρη τεστ προετοιμασίας για το γραπτό μέρος
  • 6 πλήρη εξεταστικά θέματα για το προφορικό μέρος
 Προσφέρονται:
  • Βιβλίο μαθητή
  • Βιβλίο καθηγητή με απαντήσεις όλων των ασκήσεων πάνω στη σελίδα
Δείτε επίσης:

Δείτε επίσης

Πίσω στην αρχή