Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Συνδυαστικές υπηρεσίες ακαδημαϊκής υποστήριξης

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρει συνδυαστικό πακέτο υπηρεσιών ακαδημαϊκής υποστήριξης για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών με σχετική χρέωση που περιλαμβάνει τα παρακάτω:

 Δύο (2) εξετάσεις προσομοίωσης

 Διαδραστικά σεμινάρια μεθοδολογίας για ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές*


Δύο (2) εξετάσεις προσομοίωσης

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρει δύο (2) εξετάσεις προσομοίωσης (περιλαμβάνοντας όλες της δεξιότητες της εξέτασης)  για τους μαθητές που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις Michigan Language Assessment και Hellenic American University, με ατομική αναφορά και ανάλυση απόδοσης για κάθε μαθητή.

Η πρώτη εξέταση προσομοίωσης προσφέρεται σαν διαγνωστικό εργαλείο και δίνει την ευκαιρία στους καθηγητές να εντοπίσουν τα αδύνατα σημεία απόδοσης των  μαθητών τους. Η δεύτερη εξέταση προσομοίωσης προσφέρεται ένα μήνα περίπου πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων και αποτελεί πιο ασφαλή ένδειξη για την αναμενόμενη απόδοση των μαθητών σε αυτές.

Διαδραστικά σεμινάρια μεθοδολογίας για ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές* - Θεματολογία

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρει διαδραστικά σεμινάρια Μεθοδολογίας για ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές με σχετική χρέωση. Αυτά τα σεμινάρια εστιάζουν σε πρακτικές διδασκαλίας που θα βοηθήσουν τους μαθητές να αποκτήσουν την γνώση των Αγγλικών ως ξένης γλώσσας. Με αυτά τα σεμινάρια η Ελληνοαμερικανική Ένωση επιδιώκει να προετοιμάσει πιο αποτελεσματικά τους καθηγητές για τις εξετάσεις πιστοποίησης που διοργανώνει.

Τα σεμινάρια έχουν σχεδιαστεί ώστε να εισάγουν τους συμμετέχοντες στις θεμελιώδεις αρχές και τις σημαντικές τεχνικές της διδασκαλίας των Αγγλικών ως ξένη γλώσσα. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν και να διδάξουν δραστηριότητες και μέρη μαθημάτων κάνοντας χρήση του υλικού προετοιμασίας των εξετάσεων το οποίο θα κληθούν να προσαρμόσουν ανάλογα.

Θέμα

Τίτλος

Διάρκεια

Listening & Reading

Approaches to EFL teaching: Listening & Reading

4 ώρες (+2 ώρες Πρακτικής Διδασκαλίας)

Writing

Αpproaches to EFL teaching: Writing

4 ώρες (+2 ώρες Πρακτικής Διδασκαλίας)

Speaking

Approaches to EFL teaching: Speaking

4 ώρες (+2 ώρες Πρακτικής Διδασκαλίας)

* (προσφέρονται στις εγκαταστάσεις της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης/ στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών της Αθήνας)


Πίσω στην αρχή