Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Δωρεάν ανοιχτά σεμινάρια και Webinars

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρει δωρεάν σεμινάρια και εξεταστικές δραστηριότητες σε ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών, καθηγητές και υποψήφιους στις εγκαταστάσεις της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Όλες οι δραστηριότητες προσφέρονται πριν την κάθε εξεταστική περίοδο στις εγκαταστάσεις της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και εξ αποστάσεως, σε μορφή webinar. Με αυτόν τον τρόπο, η Ελληνοαμερικανική Ένωση προετοιμάζει πιο αποτελεσματικά καθηγητές και υποψήφιους για τις εξετάσεις Αγγλικής που διοργανώνει.

Σεμινάρια & Webinars

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις παρακάτω ακαδημαϊκές υπηρεσίες σχετικά με όλες τις εξετάσεις Αγγλικής που διοργανώνουμε:

 • Σεμινάρια και webinars για καθηγητές Αγγλικής (στις εγκαταστάσεις της ΕΑΕ καθώς και εξ αποστάσεως σε μορφή webinar)
 • Μαγνητοσκοπημένα webinars για καθηγητές Αγγλικής και μαθητές
 • Webinars κατόπιν συνεννόησης
 • Διαδραστικά σεμινάρια/workshops για μαθητές για την προετοιμασία τους στις εξετάσεις που διοργανώνουμε (στις εγκαταστάσεις της ΕΑΕ καθώς και εξ αποστάσεως σε μορφή webinar)
 • Παρουσίαση για γονείς

Όλες οι δραστηριότητες διεξάγονται από εξαιρετικά έμπειρα μέλη της ομάδας ακαδημαϊκής υποστήριξης του Κέντρου Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης με εξειδίκευση στη διδασκαλία της Αγγλικής και στη γλωσσική αξιολόγηση.


Όλες οι δραστηριότητες σχετίζονται με τις εξετάσεις αγγλικών που διεξάγει το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και επικεντρώνονται στην αποτελεσματική προετοιμασία των μαθητών στις επικείμενες εξετάσεις έχοντας ως άμεσους αποδέκτες τους ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών και τους καθηγητές. Διεξάγονται στις εγκαταστάσεις της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εξ αποστάσεως, σε μορφή webinar, πριν την κάθε εξεταστική περίοδο. 

Δείτε τις δωρεάν προσφερόμενες ακαδημαϊκές δραστηριότητες για ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών και καθηγητές που έχουν προγραμματιστεί για την τρέχουσα περίοδο προετοιμασίας επερχόμενων εξετάσεων (θεματολογία, διάρκεια):

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιείται αναλόγως των αναγκών της ερχόμενης εξεταστικής περιόδου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται αυτή την ιστοσελίδα για ενημερώσεις σχετικά με ενδεχόμενες αλλαγές.


Οι ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να κάνουν τα παρακάτω:

 1. Nα συμβουλευτούν το πρόγραμμα των προσφερόμενων δραστηριοτήτων ανά εξεταστικό φορέα το οποίο περιέχει πληροφορίες για τη θεματολογία, διάρκεια και κοινό στο οποίο απευθύνεται κάθε μία από αυτές εδώ.
 2. Να επιλέξουν τη δραστηριότητα ή τις δραστηριότητες για την οποία ή για τις οποίες ενδιαφέρονται και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους online.
 3. Να ελέγξουν το email τους και να διαβάσουν το μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής τους καθώς και λεπτομέρειες για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην οποία δήλωσαν συμμετοχή. 
 4. Να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης εάν έχουν περαιτέρω ερωτήσεις (T: 210-3680000 / 2310-557600).
 5. Σημείωση: Η διαθεσιμότητα θέσεων για τα σεμινάρια αλλά και webinars είναι περιορισμένη, οπότε η έγκαιρη εγγραφή σας θα εγγυηθεί και την κατοχύρωση της θέσης σας.

Όσοι ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές παρακολουθήσουν τα σεμινάρια:

 • Θα εξοικειωθούν έγκαιρα με τη δομή και το περιεχόμενο των εξετάσεων που διοργανώνουμε.
 • Θα λάβουν καθοδήγηση και υποστηρικτικό εκπαιδευτικό υλικό και θα μάθουν εποικοδομητικές τεχνικές διδασκαλίας.
 • Θα μάθουν στρατηγικές εξετάσεων σχετικά με όλες τις ενότητες των εξετάσεων που διοργανώνουμε.
 • Θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν τους προβληματισμούς τους με μέλη της ομάδας της ακαδημαϊκής υποστήριξης του Κέντρου Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Συμμετέχοντας στα σεμινάρια/workshops για μαθητές:

 • Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να εξασκήσουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους στον προφορικό λόγο και να εξοικειωθούν με όλα τα μέρη του τεστ στο οποίο ενδιαφέρονται να διαγωνιστούν..
 • Οι καθηγητές θα εξοικειωθούν περαιτέρω με τη δομή των προφορικών και γραπτών τεστ.

Εξαιτίας των περιορισμών σε ισχύ λόγω του ιού COVID-19, η Ελληνοαμερικανική Ένωση διεξάγει μόνο διαδικτυακές δραστηριότητες ακαδημαϊκής υποστήριξης (Webinars) έως τα τέλη του 2021.

Πίσω στην αρχή