Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση χρηματοδοτεί τέσσερις πλήρεις υποτροφίες φοιτητών από τα Ιωάννινα

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση χρηματοδοτεί τέσσερις πλήρεις υποτροφίες φοιτητών από τα Ιωάννινα

Το Hellenic American University ανακοινώνει την έναρξη ενός δεύτερου κύκλου υποτροφιών που χρηματοδοτείται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Αυτή τη φορά, οι υποτροφίες θα απονεμηθούν σε επιλέξιμους φοιτητές από τον νομό Ιωαννίνων. Σύμφωνα με τη Βίκυ Μπρανίκα, Γενική Διευθύντρια της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, η πρωτοβουλία σηματοδοτεί την 25η επέτειο της ίδρυσης του πρώτου εξεταστικού κέντρου του οργανισμού στην πόλη των Ιωαννίνων για τις εξετάσεις πιστοποιητικών αγγλικής γλώσσας του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι μπορούν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο εντατικό εξάμηνο, που ξεκινά την 1η Νοεμβρίου. Τα προπτυχιακά προγράμματα διεξάγονται είτε δια ζώσης είτε υβριδικά, μέσω διαδικτυακών ζωντανών συνεδριών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν παράλληλα ένα δεύτερο πτυχίο στο Hellenic American University. (Στο παρελθόν, φοιτητές από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο απέκτησαν δεύτερο πτυχίο από το Hellenic American University σε τομείς όπως η Διοίκηση Επιχειρήσεων, η Ψυχολογία και η Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία παράλληλα με τις βασικές τους σπουδές).

Ο νέος κύκλος υποτροφιών έρχεται λίγους μήνες μετά την έναρξη ενός αντιστοίχου κύκλου που χρηματοδοτείται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση για αιτούντες από την Πρέβεζα. Χάρη σε αυτή τη πρωτοβουλία, τρεις φοιτητές από την περιοχή της Πρέβεζας σπουδάζουν τώρα με πλήρη υποτροφία στο Προπτυχιακό πρόγραμμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και στο Προπτυχιακό πρόγραμμα της Μουσικής.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμπεριληφθούν, κατόπιν επιλογής, στο πρόγραμμα υποτροφιών καλούνται να επικοινωνήσουν με το Hellenic American College μέσω τηλεφώνου στο 2103680950 ή μέσω email στη διεύθυνση admissions@hauniv.edu, έως τις 25 Οκτωβρίου 2021.

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή