Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

To EcoFans Club της ΕΑΕ συμμετείχε στην εκστρατεία «Χάρτινα Καραβάκια» της Greenpeace!

Στo πλαίσιo της εκστρατείας «Χάρτινα Καραβάκια» της Greenpeace για την προστασία των θαλασσών, το EcoFans Club της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης επισκέφτηκε το πλοίο της Greenpeace Αrctic Sunrise, που στη Μαρίνα Φλοίσβου στις 6 Απριλίου, 2013.

Οι μαθητές του Αγγλικού Προγράμματος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, μέλη του EcoFans Club,  ανταποκρίθηκαν ήδη  στο κάλεσμα της Greenpeace, φτιάχνοντας στις τάξεις τους μέρος του στόλου από χάρτινα καραβάκια που θα συνοδέψει το πλοίο της Greenpeace Αrctic Sunrise στο ταξίδι του, με προορισμό το Συμβούλιο Υπουργών Αλιείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.

Τα καραβάκια των μαθητών μας, που έχουν χρώμα κίτρινο για την Ελλάδα, θα μεταφέρονται με το Arctic Sunrise από λιμάνι σε λιμάνι μεταφέροντας το μήνυμα για την ανάγκη προστασίας  των Ελληνικών  θαλασσών.
Η συνάντηση των EcoFans, των γονέων τους, και των φίλων τους, έγινε το Σάββατο, και ώρα 10:30 πμ, στη μαρίνα του Φλοίσβου,  μπροστά από το πλοίο  Αrctic Sunrise, το οποίο οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν αφού παρέδωσαν τα χάρτινα καραβάκια τους.

Πίσω στην αρχή