Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Η Λέσχη Φιλαναγνωσίας μας επέστρεψε πιο δυναμική από ποτέ!

Ο αγαπημένος θεσμός του Book Club επέστρεψε και ήρθε για να μείνει! Τη φετινή χρονιά οι μαθητές μας από τις τάξεις Adol D και Pre-ECCE είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν το βιβλίο Matilda του Roald Dahl ενώ οι μαθητές της Pre-ECPE διάβασαν το μυθιστόρημα Stargirl του Jerry Spinelli…Δυο βιβλία διαφορετικά και μοναδικά σαν τις πρωταγωνίστριές τους που «ζωντάνεψαν» μέσα από τα μάτια των μικρών μας αναγνωστών και των δικών τους projects! Και τι δεν είδαμε;! Εναλλακτική εικονογράφηση  σε εξώφυλλα, πορτραίτα χαρακτήρων, book trailers, βίντεο, «ανατρεπτικές» συνεντεύξεις με τους ήρωες και τους συγγραφείς και πολύ ενδιαφέροντα book endings με secret characters που ο συγγραφέας δεν αποκάλυψε ποτέ…όμως τίποτα δεν μπορεί να ξεφύγει από την προσοχή ενός προσηλωμένου αναγνώστη. Σωστά;

Όσο μοναδικά ήταν τα projects των παιδιών, τόσο μοναδική ήταν και η online συνάντηση με τη συγγραφέα και μεταφράστρια Στέλλα Κάσδαγλη! Μια συνάντηση που γρήγορα μετατράπηκε σε συνέντευξη με τους μαθητές μας στον ρόλο των μικρών δημοσιογράφων με απίστευτα εύστοχες ερωτήσεις που έκαναν την online συνάντηση να θυμίζει ένα πολύ ενδιαφέρον podcast στα Αγγλικά! Way to go fellow book worms! Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για όλους σας και ευχαριστούμε θερμά τη Στέλλα που μας «συντρόφευσε» στο φετινό Book Club! 

Πίσω στην αρχή