Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Λέμε «αντίο» στη χρονιά πριν την καλοκαιρινή βουτιά!

Φέτος, οι μικροί μας μαθητές στις τάξεις του pre-Kinder και του Kinder είπαν «αντίο» στη σχολική χρονιά συμμετέχοντας σε μια άκρως διασκεδαστική και θεαματική εβδομάδα δράσεων!

Η έναρξη έγινε με την ιδιότυπη έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Mια Χρονιά με Γέλια μέσα από τα Γυαλιά» όπου οι μικροί καλλιτέχνες είχαν την ευκαιρία να δείξουν τα έργά τους στο ευρύ κοινό. Ξεχωριστή θέση στην έκθεση, κατέλαβε η συλλογή «Φόρος Τιμής σε Κάθε Χαμένη Κάλτσα» που ανέδειξε τον «μινιμαλισμό» και τη σημασία της «μονάδας» πριν γίνει «δυάδα» αφού όπως και να το κάνουμε κάθε κάλτσα θα συνεχίζει με πείσμα να αναζητά το άλλο της μισό!

Η συνέχεια έγινε με την πάντα συγκινητική στιγμή της αποφοίτησης των παιδιών μας με κάθε δόξα και τιμή! Κομφετί, μπαλόνια, διπλώματα και καπελάκια αποφοίτησης έκαναν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους και οι μικροί μας φίλοι το «έζησαν» για τα καλά!

Η εορταστική εβδομάδα έκλεισε με την θεατρική παράσταση “Season Mix”! Και ποιοι δεν παρέλασαν από την σκηνή; Παγωτά μπλεγμένα με χιονονιφάδες, πεταλούδες και μέλισσες κάτω από ομπρέλες και πεσμένα φύλλα... και όλα αυτά μέσα από τις πιο ωραίες χορευτικές φιγούρες που έχετε δει!

Το διασκεδάσαμε όλοι πολύ και σας περιμένουμε για νέες περιπέτειες από τη νέα χρονιά γιατί παρότι το καράβι μας έχει ήδη σαλπάρει στο άγνωστο του καλοκαιριού...

«...Αν σας αρέσει αυτή η ιστορία

την ξαναλε-λε- λέμε (του χρόνου) απ΄την αρχή, οεοέ οε οε»!

Καλό Καλοκαίρι!

Πίσω στην αρχή