Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Hocus Pocus και οι τρεις μάγισσες!

Rooftop Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Αυτό το Halloween πάρτι θα μείνει αξέχαστο! Τρεις μάγισσες, φοβερές και τρομερές, αποφάσισαν να αφήσουν τα μαγικά σκουπόξυλά τους στην άκρη και να δημιουργήσουν ένα κέικ, μα τι κέικ… Τι είχε μέσα η συνταγή; Απλά, καθημερινά πράγματα… Αυγά αράχνης (με τα τσόφλια φυσικά, για να είν’ τραγανιστά), σκόνη μούμιας και χώμα απ’ τη γη των ‘νεκρών’, μα το πιο σπουδαίο συστατικό δεν ήταν άλλο από τα μαγικά και τρανταχτά γέλια των μικρών μας μαθητών!  

Αυτό το πάρτι τα είχε όλα! Δάσκαλοι έγιναν μούμιες, ποτηράκια έγιναν τέρατα, σκελετοί έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους (το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια τους δηλαδή…), μπαλόνια έσκασαν και λαχταριστές λιχουδιές για όλα τα παιδιά ξεπήδησαν από μέσα!  

Και όπως ταιριάζει σε κάθε φοβερή και τρομερή ιστορία… στο τέλος οι τρεις μάγισσες φεύγουν για να σπείρουν την τρομάρα -μα με γλυκά, γέλιο και παιχνίδι ποιός φοβάται του Halloween την αντάρα; Και κάπως έτσι η ιστορία μας κλείνει… μέχρι την επόμενη φορά! 

Πίσω στην αρχή