Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Ένα Μπισκοτολαχταριστό Χριστουγεννιάτικο Πάρτι

Rooftop Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Το Roof Garden μας φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε τους μικρούς μας μαθητές σε ένα μπισκοτολαχταριστό Χριστουγεννιάτικο πάρτι!  

Με αφορμή την ιστορία της Cookie, της πανέξυπνης ξωτικό-εφευρέτριας, που με το πείσμα της κατάφερε να αποδείξει ότι τα ξωτικά δεν είναι μόνο εξαιρετικοί παιχνιδοτεχνίτες αλλά και καταπληκτικοί εφευρέτες, τα παιδιά «έσωσαν» τα Χριστούγεννα χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους (επιστρατεύτηκαν βέβαια και κάμποσα «μαγικά τσιρότα» για να επιδιορθωθεί το έλκηθρο του Αϊ Βασίλη)! Και αφού πια ήταν αρκετά γερό για να αντέξει όοοοοολα τα δώρα του κόσμου που τα τυλίξαμε (και ξετυλίξαμε σε έναν αγώνα δρόμου), το έλκηθρο ξεκίνησε το ταξίδι του για να βρει όλα τα παιδιά στη λίστα του Αϊ Βασίλη κάνοντας φυσικά την αρχή με τα δικά μας! Ε… και τη συνέχεια τη φαντάζεστε… Χορός, τραγούδι, παιχνίδι και φυσικά άφθονο γάλα και μπόλικα μπισκότα ( We mean cookies! Yum!) – Τι έτσι θα τα δίναμε στον Santa; Χωρίς δοκιμή;;; 

Πίσω στην αρχή