Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Πως να χτίσεις ένα micro-monopoly

Δωρεάν Εκδήλωση

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Η GrowthRocks σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, διοργάνωσε το πρώτο -  μετά Covid - δια ζώσης Crash Course ''Πως να χτίσεις ένα micro-monopoly'' στις 12 Ιανουαρίου στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Όταν οι διαφημίσεις συνεχώς ακριβαίνουν και η αποτελεσματικότητά τους δεν είναι η ίδια όπως ήταν πριν μερικούς μήνες, όταν οι ανταγωνιστές πολλαπλασιάζονται, νέα προϊόντα, ίδια, παρόμοια ή και καλύτερα, παρουσιάζονται κάθε μέρα απέναντι στα δικά σου και δεν μπορείς πλέον να βασίζεσαι σε μια μόνο στρατηγική για το μέλλον της επιχείρησής σου, τότε σκέψου πώς θα χτίσεις ένα micro monopoly.

Οι ομιλητές, Θοδωρής Μουλός, CEO της GrowthRocks και Lead instructor του Growth Hacking Academy και η Έφη Χατζηγιαννοπούλου-Bersoux, παρουσίασαν τη δομή και τα οφέλη ένος micro-monopoly.  Με πολλά παραδείγματα έδειξαν πώς το στήνουμε, πώς το χρησιμοποιούμε ως στρατηγική SEO, Inbound Marketing, Authority & branding και ως άλλο ένα κανάλο εσόδων, αλλά και ως προστασία απέναντι στον ανταγωνισμό.

Πίσω στην αρχή