Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Απόστολος Μπουλές
Digital Marketing Manager, Astra Zeneca

Ο Απόστολος έχοντας σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ, δούλεψε για πολλά χρόνια ως Web Developer, μέχρι που μετά από την ενασχόλησή του με τα Google Ads έκανε στροφή αρκετών μοιρών προκειμένου να εξερευνήσει τον κόσμο του Digital Marketing.

Στη GIM - Greek Internet Marketing πήρε ισχυρές βάσεις και το mindset γύρω από το Performance Marketing, τη στρατηγική, υλοποίηση και βελτιστοποίηση Google και Facebook Ads campaigns, ενώ μετά από μερικά χρόνια κόλλησε το "μικρόβιο" του Growth Hacking στη GrowthRocks, όπου εργάστηκε ως Growth Master και Head of Performance. Εκεί του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει τις τεχνικές του γνώσεις με το Marketing και επίσης να συνειδητοποιήσει τη σημασία που έχει το σωστό και αυτοματοποιημένο reporting στην καθημερινότητα και την αποτελεσματικότητα του Digital Marketer.

Από το 2019 έως το 2020, εργάσθηκε ως Performance Marketing Lead & SEO specialist στον ΟΠΑΠ, όπου διαχειριζόταν διαφημιστικούς λογαριασμούς υψηλών budget, ενώ σήμερα κατέχει τη θέση του Digital Marketing Manager σε μια από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες, την Astra Zeneca.

Ο Απόστολος εξειδικεύεται επίσης στο WordPress, το Data Studio και τα Google Sheets!


Εισηγητής στα

Πίσω στην αρχή