Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Kωνσταντίνος Ανδρούτσος
Chief Marketing Officer RoiX.eu / Data Driven Performance Digital Marketer

O Κωνσταντίνος Ανδρούτσος είναι ο Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος και Υπεύθυνος Ύλης & Γνωστικού Αντικειμένου του Certificate in Digital Marketing.

Στην RoiX, ένα εξειδικεύμενο Data-Driven Digital agency, ασχολείται με την ανάλυση δεδομένων και με την χάραξη στρατηγικής σε διαδικτυακές επιχειρήσεις  Ήδη από το 2005 ασχολείται με το ψηφιακό marketing, ενώ σπούδαζε ακόμα Εφαρμογές Πληροφορικής στην Διοίκηση & την Οικονομία. Η τεχνολογία και λόγω σπουδών είναι ένας τομέας που τον ενδιαφέρει πολύ καθώς εργάζεται για λίγο καιρό στο ΙΤ της Ασφαλιστικής Εταιρίας Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management AEDAK. Στη συνέχεια αναλαμβάνει τη θέση του Chief Marketing Officer στην Ellispoint.gr όπου θα δουλέψει σε όλο το φάσμα του digital marketing με έμφαση σε στρατηγική, επικοινωνία, περιεχόμενο, διαφήμιση και social media.

Συνεχίζει ως Digital Manager, D. Marketing Director, Head of Digital σε εταιρείες όπως οι Makam Development, ForMe Stores, Alysis, Όμιλος ΞΥΝΗ, Generation Y κ.ά. Εργάσθηκε επίσης ως Head of Digital Marketing στην GIM – Greek Internet Marketing διαθέτοντας ένα αρκετά σημαντικό χαρτοφυλάκιο με επιτυχημένα projects σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι YouΤube, Facebook και Google Adwords Certified ενώ παράλληλα ασχολείται με τις Video Marketing στρατηγικές και Production.


Εισηγητής στα

Πίσω στην αρχή