Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Κώστας Τσίτσας
Editor In Chief @Spend it Section, Insider.gr, Liquid Media

Ο Κώστας Τσίτσας ανατράφηκε μέσα στα ΜΜΕ. Το 1989, 17 ετών, ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα Επικαιρότητα σπουδάζοντας παράλληλα δημοσιογραφία στον Ευρωπαικό Εκπαιδευτικο Οργανισμό. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από το το ραδιόφωνό και τη συχνότητα του Ελλάδα FM 88,3, ανακαλύπτει τον κόσμο των περιοδικών στις Εκδόσεις Λυμπέρη. Εργάζεται στο εβδομαδιαίο περιοδικό Εγώ πριν μεταπηδήσει στο αντρικό life style και στο περιοδικό Status. Το 1996 φεύγει από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για να μπει στην ομάδα που επαναλανσάρει το ξεπεσμένο τότε ελληνικό Playboy από τις Αττικές Εκδόσεις, του οποίου αναλαμβάνει αργότερα την αρχισυνταξία.

Το 2000 μεταπηδά στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και ως Διευθυντής Σύνταξης συμμετέχει στο επαναλανσάρισμα του εβδομαδιαίου περιοδικό Ταχυδρόμος με την εφημερίδα Τα Νέα.  Το 2004 επιστρέφει στις Αττικές Εκδόσεις αναλαμβάνοντας το Business Unit όλων των αντρικών ειδικών εκδόσεων του Ομίλου καθώς και το consulting των εκδόσεων του Playboy σε Ρουμανία και Ουγγαρία σε συνεργασία με τη μητρική εταιρεία Playboy Enterprises. Λανσάρει το Prestige, την ειδική ετήσια έκδοση του περιοδικού Playboy και 3 χρόνια αργότερα ως Διευθυντής και αργότερα Εκδότης της Ελληνικής έκδοσης λανσάρει την ηλεκτρονική έκδοση του τίτλου μέχρι την αναστολή της έκδοσης του brand από τις Αττικές εκδόσεις το 2014. Παράλληλα από το 2011 αναλαμβάνει τη θέση του εκδότη στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση του Esquire, καθώς και του αντρικού lifestyle portal Askmen.gr.  

Από τον Σεπτέμβριο του 2020, αναλαμβάνει Διευθυντής Σύνταξης στο Reader.gr


Εισηγητής στα

Πίσω στην αρχή