Εγκαταστάσεις και Εξοπλισμός

Κτίριο επί της Μασσαλίας

Κεντρική Αίθουσα Εκδηλώσεων - Αμφιθέατρο

Η κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων, στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, διαθέτει 200 καθίσματα με πτυσσόμενα αναλόγια, 120 εκ των οποίων μπορούν πολύ γρήγορα να αποθηκευτούν κάτω από την κεντρική σκηνή αφήνοντας ελεύθερο χώρο 100 τ.μ. Η σκηνή, επιφάνειας 36 τ.μ., μπορεί να επεκταθεί στα 80 τ.μ. ανάλογα με το είδος της εκδήλωσης. Η κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το φουαγιέ – ανάμεσα στους δύο χώρους υπάρχουν ηχομονωτικά διαχωριστικά και κατ΄ αυτόν τον τρόπο μπορεί να αυξηθεί η χωρητικότητά της στα 250 άτομα.

Τεχνικός Εξοπλισμός

Οθόνη προβολής 8,03μ. x 3,20μ., βίντεο, DVD, βιντεοπροβολείς (beta και data projectors), κινηματογραφικές μηχανές 16mm και 35mm, πλήρης μικροφωνική και ηχητική εγκατάσταση (Stereo PA System, Dolby ProLogic Surround System), ασύρματo σύστημα ταυτόχρονης διερμηνείας (3 γλώσσες με δυνατότητα επέκτασης σε 5 γλώσσες), σύστημα ψηφοφορίας, φυσικός και τεχνητός φωτισμός (γενικός φωτισμός και φωτισμός σκηνής), εξοπλισμός τηλεδιάσκεψης, πρόσβαση στο Ίντερνετ, κλιματισμός.

Φουαγιέ

Δίπλα στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων από την οποία χωρίζεται με ηχομονωτικά διαχωριστικά, το φουαγιέ μπορεί να λειτουργήσει είτε ως επέκταση της κεντρικής αίθουσας εκδηλώσεων είτε ως ανεξάρτητος χώρος. Λειτουργεί ως χώρος διεξαγωγής σεμιναρίων και ομαδικών εργασιών και ως εκθεσιακός χώρος. Με τις κατάλληλες μετατροπές, το φουαγιέ μπορεί να λειτουργήσει και ως αίθουσα τύπου. Υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης πολλαπλών τηλεφωνικών γραμμών και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Βιβλιοθήκη

Η Αμερικανική Βιβλιοθήκη στο Hellenic American College βρίσκεται στον 4ο όροφο στο κτίριο της οδού Μασσαλίας 22 και φιλοξενεί περισσότερους από 35.000 τίτλους στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, μια ηλεκτρονική συλλογή με πάνω από 65.000 ψηφιακά βιβλία,  συνδρομές σε  βάσεις δεδομένων των μεγαλύτερων ακαδημαϊκών περιοδικών που αριθμούν 10.000.000 άρθρα καθώς και μια συλλογή Σπάνιων Βιβλίων.

Σεμιναριακές Αίθουσες

Το κτίριο διαθέτει δύο σεμιναριακές αίθουσες εξοπλισμένες με τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα.

Γκαλερί Κένεντι / Γκαλερί Χατζηκυριάκος Γκίκας

Οι δύο γκαλερί συνολικής επιφάνειας 277 τ.μ. βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου. Μπορούν να φιλοξενήσουν 200 άτομα και να διαμορφωθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε εκδήλωσης, είτε πρόκειται για συνέδριο είτε για έκθεση.  Σύγχρονα συστήματα ήχου και φωτισμού, συστήματα ανάρτησης και προβολής έργων τέχνης μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης.

Αίθριο

Το Αίθριο βρίσκεται δίπλα στην γκαλερί Κένεντι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως επέκταση του εκθεσιακού χώρου, είτε ως ανεξάρτητος χώρος για την παράθεση γευμάτων και μπουφέ.

Χώροι Εστίασης
Καφετέρια - Union Café

Το Union Café χωρητικότητας 130 ατόμων, βρίσκεται στο 2ο όροφο του κτιρίου με πρόσβαση από την κεντρική είσοδο της οδού Μασσαλίας και ξεχωριστή είσοδο επί της οδού Διδότου. Αποτελεί σημείο συνάντησης για τους σπουδαστές και επισκέπτες της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης αλλά και για όσους εργάζονται στο κέντρο της Αθήνας. Λειτουργεί από το πρωί και προσφέρει καφέ, φαγητό και ποτό. Επίσης, το Union Café προσφέρει υπηρεσίες catering για εκδηλώσεις εντός του κτιρίου.

Roof Garden

Βρίσκεται στον 8ο όροφο του κτιρίου. Με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και το Σαρωνικό αποτελεί ιδανική επιλογή ως χώρος συνάθροισης κοινού.

Κτίριο επί της Διδότου

Το κτίριο διαθέτει 4 αίθουσες διδασκαλίας συνολικής χωρητικότητας 68 ατόμων για την διεξαγωγή μαθημάτων ξένων γλωσσών.

Κτίριο επί της Καπλανών

Το κτίριο διαθέτει 15 αίθουσες διδασκαλίας συνολικής χωρητικότητας 92 ατόμων για την διεξαγωγή μαθημάτων ξένων γλωσσών.

Τελευταία Ενημέρωση: 2020/06/02 - 16:07:39

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo

Αξίζει να δείτε 

Hellenic American Union Thessaloniki

Hellenic American Union e-learning platform

Center of Excellence in Project Management

 

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα