Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Αξιολόγηση Γλωσσικών Τεστ

Τα Διεθνή Συνέδρια Εξετάσεων Γλωσσομάθειας και Αξιολόγησης παρέχουν τη μοναδική δυνατότητα σε EFL επαγγελματίες, πανεπιστημιακούς καθηγητές, σχεδιαστές διαγωνισμάτων και συγγραφείς προπαρασκευαστικού υλικού, αλλά και σε ανεξάρτητους ερευνητές από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα από όλο τον κόσμο να εμβαθύνουν περισσότερο στις σύγχρονες μεθόδους των εξετάσεων ξένων γλωσσών.

5ο Ετήσιο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συλλόγου για τις Εξετάσεις Γλωσσομάθειας και Αξιολόγησης (EALTA), 8-11 Μαΐου 2008

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American University είχαν τη χαρά να οργανώσουν και να φιλοξενήσουν το Μάιο 2008 το 5ο Ετήσιο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συλλόγου για τις Εξετάσεις Γλωσσομάθειας και Αξιολόγησης, EALTA. Το συνέδριο έφερε σε επαφή επαγγελματίες από το χώρο των εξετάσεων από διάφορες χώρες εντός και εκτός Ευρώπης, όπου σε διάστημα δύο ημερών παρουσιάστηκαν πολλές ανακοινώσεις, ερευνητικές εργασίες σε εξέλιξη και αναρτημένες ανακοινώσεις. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το EALTA στο www.ealta.eu.org.

2ο Φόρουμ Εξετάσεων Γλωσσομάθειας και Αξιολόγησης, 16-18 Ιουνίου 2006

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American University διοργάνωσαν το 2ο Φόρουμ Εξετάσεων Γλωσσομάθειας και Αξιολόγησης τον Ιούνιο 2006. Το κύριο θέμα του φετεινού φόρουμ ήταν Διδασκαλία της Γλώσσας και Εξετάσεις: Ευκαιρίες για Μάθηση και περιέλαβε δευτερεύοντα θέματα όπως σχεδιασμός ύλης, πρακτική μέσα στην τάξη και ανάπτυξη διαγωνισμάτων.

EFL Testing Evaluation Forum, 15-16 October 2004

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση διοργάνωσε ένα φόρουμ με θέμα EFL Εξετάσεις και Αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2004. Το φόρουμ είχε την τιμή να φιλοξενήσει εννέα διακεκριμένους ομιλητές, όλοι τους διεθνώς αναγνωρισμένοι ειδήμονες στο χώρο των εξετάσεων γλωσσομάθειας και αξιολόγησης.

Τελευταία Ενημέρωση: 2014/12/11 - 11:30:51

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo

Αξίζει να δείτε 

Hellenic American Union Thessaloniki

Hellenic American Union e-learning platform

Center of Excellence in Project Management

 

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα