Ανακοίνωση της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης σχετικά με την συνεργασία των Πανεπιστημίων Michigan και Cambridge

07/10/2010

Ανεύθυνες πηγές – ορισμένες απ’ αυτές και κακόβουλες – υπό το πρόσχημα ενημέρωσης του κοινού ή δήθεν έρευνας που διεξάγεται, διαδίδουν τερατολογίες σχετικά με την ανακοινωθείσα συνεργασία των Πανεπιστημίων Michigan και Cambridge. 

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση έχει τηρήσει σε όλη τη μακροχρόνια συνεργασία της με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, τους καθηγητές και τους υποψήφιους τις αρχές της διαφάνειας, της ειλικρινούς ενημέρωσης και της υψηλής ποιότητας στην παροχή υπηρεσιών.

Δεν υπάρχει κανείς λόγος ανησυχίας ή προβληματισμού για την συνεργασία των δύο Πανεπιστημίων. Αναμένουμε ότι μόνο οφέλη θα προκύψουν για την εκπαιδευτική κοινότητα. Ανακοινώσεις για οποιοδήποτε θέμα αφορά στις εξετάσεις γλωσσομάθειας θα γίνονται, όπως πάντα, εγκαίρως και σαφώς. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία αλλαγή, ούτε λόγος άλλων ανακοινώσεων εκτός από αυτές που ήδη κυκλοφόρησαν από τα Πανεπιστήμια. Επομένως, μπορείτε να προβείτε στον προγραμματισμό σας ανεπηρέαστοι από σπερμολογίες. Business as usual.

Να είστε βέβαιοι ότι, όπως πάντα, η πρώτη μέριμνα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης είστε εσείς, η πλήρης ενημέρωσή σας και η εξυπηρέτηση των συμφερόντων σας. Αυτά θα υπερασπιστούμε και αυτά θα υπηρετήσουμε. Τώρα όπως πάντα και πάντα όπως τώρα.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση

Πληροφορίες

Γλώσσα: EL, EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2011/09/16 - 13:01:05

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα