Το Τμήμα Εξετάσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης πιστοποιείται με ISO

26/07/2011

ISO 9001:2008Η Ελληνοαμερικανική Ένωση διοργάνωσε για πρώτη φορά εξετάσεις γλωσσομάθειας το 1957 - έτος ίδρυσής της - όταν τo Πανεπιστήμιο του Michigan την όρισε ως επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα των εξετάσεων ECPE. Από τότε, συνεχώς διεξάγει ανοικτές και αδιάβλητες εξετάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι εξετάσεις που προγραμματίζει και οργανώνει το Τμήμα Εξετάσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης συμπληρώνονται από την υποστήριξη που παρέχει σε υποψήφιους, Κέντρα Ξένων Γλωσσών και καθηγητές μέσω ποικίλων πρωτότυπων δραστηριοτήτων.

Είτε πρόκειται για εξετάσεις είτε για υποστηρικτικές ενέργειες, το Τμήμα Εξετάσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης δίνει πάντα έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Αυτό έχει πιστοποιηθεί και από την TÜV HELLAS - μέλος του TÜV NORD Group - με το πιστοποιητικό ISO 9001:2008 για τις δραστηριότητες του Τμήματος "Προγραμματισμός, οργάνωση και διεξαγωγή εξετάσεων" και "Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης σε υποψηφίους, Κέντρα Ξένων Γλωσσών και καθηγητές".      

Με την ανωτέρω πιστοποίηση ISO, το Τμήμα Εξετάσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης είναι πλέον ο μοναδικός φορέας διεξαγωγής εξετάσεων στην Ελλάδα με πιστοποίηση που εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων εξεταστικών υπηρεσιών.         

Πληροφορίες

Γλώσσα: EL
Τελευταία Ενημέρωση: 2014/03/20 - 13:46:56

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα