Διαδραστικό σεμινάριο του Michigan Language Assessment στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στη Θεσσαλονίκη

14/01/2019

Σε συνεργασία με το Michigan Language Assessment, η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει διαδραστικό σεμινάριο για την ενότητα Writing των εξετάσεων ECCE και ECPE.

Το διαδραστικό σεμινάριο αποτελεί μοναδική ευκαιρία για όλους τους ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές Αγγλικής καθώς, για πρώτη φορά, βασίζεται σε γνήσια δείγματα writing Ελλήνων υποψηφίων των εξεταστικών περιόδων ECCE και ECPE Μαΐου 2018.

Ποιο είναι το περιεχόμενο του σεμιναρίου;

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα μάθουν να εντοπίζουν τα στοιχεία εκείνα στα γραπτά δείγματα του ECCE και του ECPE Writing τα οποία απαιτούνται σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης.  Μέσα από την ανάλυση των γραπτών δειγμάτων των Ελλήνων υποψηφίων που συμμετείχαν στις εξετάσεις Μαΐου 2018, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν στρατηγικές σχετικές με την διδασκαλία στην τάξη που θα βοηθήσουν στην προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές Αγγλικής.

Ποιος είναι ο εισηγητής;

Το σεμινάριο θα εισηγηθεί η Sharon Pearce, Διευθύντρια Αξιολόγησης του Michigan Language Assessment. Είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη εξετάσεων και για τη διασφάλιση ποιότητας σε αυτές. Είναι κάτοχος BA στην Ισπανική και MA στη Γλωσσολογία. Πριν την απασχόλησή της για το Michigan Language Assessment, η Sharon δίδασκε Έκθεση σε Αμερικανικό κολλέγιο καθώς και μαθήματα Αγγλικής ως ΔΓ/ΞΓ για ενηλίκους στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Αργεντινή. 

Πού και πότε θα προσφερθεί το σεμινάριο;
  • Αίθουσα Συνεδριάσεων, Ελληνοαμερικανική Ένωση, Φράγκων 14, Θεσσαλονίκη
  • Σάββατο, 26 Ιανουαρίου, 2019,  17:00 – 19:00
Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής;

Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν.

Πως μπορεί κάποιος να συμμετάσχει;
  • Οι κρατήσεις θέσεων είναι υποχρεωτικές.
  • Για κράτηση θέσεων, οι συμμετέχοντες πρέπει να καλούν στο 2310-557600.

Πληροφορίες

Γλώσσα: EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2019/01/28 - 10:15:25

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα