Πρακτικές Πληροφορίες για το ΤΟΕΙC® Listening and Reading

Πόσο συχνά διεξάγονται οι εξετάσεις TOEIC® Listening and Reading;

Οι εξετάσεις διεξάγονται κάθε εβδομάδα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε τακτά χρονικά διαστήματα σε εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εξετάσεων TOEIC® Listening and Reading για την περίοδο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2021.

Πού διεξάγονται οι εξετάσεις TOEIC® Listening and Reading;

Εξεταστικά κέντρα λειτουργούν σε όλους τους νομούς της Ελλάδας. Επικοινωνήστε με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών για να πληροφορηθείτε για το πλησιέστερο σε εσάς εξεταστικό κέντρο.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων είναι οριστικές;

Ανάλογα με τα αιτήματα των υποψηφίων, εκτός από τις ανακοινωθείσες ημερομηνίες, ενδέχεται να προστεθούν νέες. Επίσης, σε περίπτωση που δεν υπάρχει ελάχιστος αριθμός υποψηφίων για ανακοινωθείσα ημερομηνία, η εξέταση μεταφέρεται σε άλλη ημερομηνία και οι εγγραμμένοι υποψήφιοι ενημερώνονται έγκαιρα.

Πώς και πότε μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις TOEIC® Listening and Reading;

Δηλώσεις συμμετοχής στις εξετάσεις TOEIC® Listening and Reading υποβάλλονται ηλεκτρονικά (online). Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εξετάσεις συγκεκριμένης ημερομηνίας, πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής  το αργότερο εντός 10 ημερολογιακών ημερών πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων.

Πόσο συχνά μπορώ να συμμετέχω στις εξετάσεις TOEIC® Listening and Reading;

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να εξεταστεί μία φορά κάθε 28 ημερολογιακές ημέρες (συμπεριλαμβάνονται σαββατοκύριακα, αργίες και η ημέρα εξέτασης). Η Ελληνοαμερικανική Ένωση διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει σε μεταγενέστερη ημερομηνία όποιον υποψήφιο υποβάλλει αίτηση αγνοώντας την παραπάνω οδηγία.

Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα;

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Ανακοίνωσης Αποτελεσμάτων TOEIC® Listening and Reading περιόδου Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2021.

Μπορώ να δώσω τις εξετάσεις TOEIC® Listening and Reading αν είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες;

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση έχει δεσμευτεί να παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλα τα μέλη του κοινού της. Αν ο υποψήφιος χρειάζεται ειδικές ρυθμίσεις στις εξετάσεις, θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Γραφείο EPN της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και να προσκομίσει τα ανάλογα δικαιολογητικά, 30 ημερολογιακές ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασης, ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη εξυπηρέτησή του. Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για τις ειδικές ρυθμίσεις.

Υπάρχουν διαφορετικά τεστ για κάθε επίπεδο;

Όχι. Υπάρχει ένα τεστ για όλους τους υποψήφιους.

Παίρνω πτυχίο ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα;

Όλοι οι υποψήφιοι παίρνουν πιστοποιητικό.

Μάθετε επίσης
 
Τελευταία Ενημέρωση: 2020/12/15 - 12:24:35

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα