Η Ακαδημία Αθηνών απονέμει έπαινο στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

15/02/2013

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών για την μακρόχρονη και μοναδική προσφορά της στον τομέα της εκπαίδευσης και του πολιτισμού στην Ελλάδα. Ο έπαινος απονεμήθηκε κατά την πανηγυρική ετήσια συνεδρίαση της Ακαδημίας Αθηνών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Κάθε χρόνο, η Ακαδημία Αθηνών τιμά προσωπικότητες και ιδρύματα για την προσφορά τους στην πνευματική, επιστημονική και πολιτιστική ζωή της χώρας. Σαράντα συνολικά διακρίσεις απενεμήθηκαν το 2012, καλύπτοντας τους τομείς των Επιστημών, των Γραμμάτων και Τεχνών, της Ηθικής και Πολιτικής Επιστήμης και της Λογοτεχνίας. 

Ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, κύριος Κρις Σπύρου, παρέλαβε το τιμητικό δίπλωμα από τον Πρόεδρο της Ακαδημίας, κύριο Γεώργιο Κοντόπουλο, εκ μέρους των μελών του Σωματείου και του Διοικητικού Συμβουλίου, του τέως Διευθύνοντος Συμβούλου, κυρίου Λεωνίδα Φοίβου Κόσκου, του Διοικητικού και Διδακτικού Προσωπικού του ιδρύματος. Ο Πρόεδρος, κύριος Σπύρου, επεσήμανε ότι η τιμητική διάκριση της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης για την προσφορά της στην ελληνική κοινωνία, δικαιώνει τις προσπάθειες  όλων των μελών, της διοίκησης και του προσωπικού της. «Η Ελληνοαμερικανική Ένωση δεν είναι το όνομα ή ο θυρεός της, είναι οι άνθρωποι, εθελοντές ή αμειβόμενοι, που υπηρέτησαν και υπηρετούν την εκπαιδευτική και πολιτιστική  αποστολή της με φιλοπονία, αποτελεσματικότητα και αφοσίωση, τα τελευταία 55 χρόνια».

Πληροφορίες

Γλώσσα: EL
Τελευταία Ενημέρωση: 2016/04/11 - 13:33:28

Σε αυτή την ενότητα:

Newsletter

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα