Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Comicdom Con 2021

Φεστιβάλ

-
Ελληνοαμερικανική Ένωση | Πλατεία Κλαυθμώνος

Το επιτυχημένο φεστιβάλ κόμικς επιστρέφει για την 15η επέτειό του με πληθώρα δράσεων 
 

To Comicdom Con Athens δίνει ραντεβού με τους φίλους των κόμικς από τις 10 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου 2021 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση και την Πλατεία Κλαυθμώνος. Το κέντρο της Αθήνας υποδέχεται τη μεγάλη γιορτή των comics για μια μοναδική τριήμερη γιορτή που μας έλειψε πολύ! 
 


Οι δράσεις του φεστιβάλ παρουσιάζονται σε δύο διαφορετικούς χώρους. Στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, παρουσιάζονται οι διεθνείς εκθέσεις του Comicdom, με τα Στρουμφάκια του Peyo να πρωταγωνιστούν. Στην γκαλερί Χατζηκυριάκος-Γκίκας οι μικροί γαλάζιοι ήρωες ξεδιπλώνουν την ιστορία τους και αποκαλύπτουν τις περιβαλλοντικές τους ανησυχίες. Δύο ακόμη εκθέσεις περιμένουν το κοινό να μυηθεί στην ιστορία των Τσεχικών κόμικς, να γνωρίσει την εξέλιξή τους και σύγχρονους δημιουργούς. Panels, workshops, προβολές και events πρόκειται να πραγματοποιηθούν, πάντα σύμφωνα με την πληρότητα και τους υγιειονομικούς κανόνες που ορίζουν οι ισχύουσες κρατικές οδηγίες. 


Στην Πλατεία Κλαυθμώνος, καταστήματα comics, εκδοτικές, και σχεδόν 100 δημιουργοί comics περιμένουν τους φίλους της 9ης τέχνης, στην ασφάλεια του υπαίθριου χώρου, με merchandise και πολυαναμενόμενες νέες -αλλά και παλαιότερες- εκδόσεις.
 

Στιγμιότυπα από την Εκδήλωση

Comicdom Con Athens 2021

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή