Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Η Δύναμη του Ακόμη

Παιδική Εκδήλωση

Online

Αφήγηση βιβλίου και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά με την συγγραφέα και εικονογράφο Μαρίνα Γιώτη
 

Σε αυτήν, οι μικροί βιβλίοφιλοι μαθαίνουν την ιστορία του Αγοριού και του Γέτι, του φανταστικού του φίλου. Το Γέτι ακολουθεί παντού το Αγόρι, αλλά μπορεί να πει μονάχα μία λέξη… «ακόμη». Μέσα από τις περιπέτειές τους μαζί, το Αγόρι ανακαλύπτει ότι αυτή είναι μια μαγική λέξη που, όταν τη χρησιμοποιεί σωστά, το μυαλό του μεγαλώνει και μπορεί να καταφέρει τα πάντα, αρκεί να προσπαθήσει! Για να ενισχυθεί η θετική μας σκέψη, η συγγραφέας προτείνει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Αγοριού, κρατώντας καθημερινά ένα ημερολόγιο για όσα βρίσκονται στη ζωή μας και μας ευχαριστούν.
 

Ακόμα, οι μικροί μας φίλοι παίζουν με την λέξη «ακόμη» και, με χρώματα και πολύχρωμα χαρτιά, φαντάζονται και ζωγραφίζουν το δικό τους Γέτι.


Η εκδήλωση οργανώνεται με αφορμή τα επιτυχημένα βιβλία της συγγραφέως και εικονογράφου Μαρίνας Γιώτη, «ΓΕΤΙ: Η Δύναμη του Ακόμη» και «ΓΕΤΙ+ Ημερολόγιο Θετικής Σκέψης» που κυκλοφορούν από τις Eκδόσεις Διόπτρα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom και απευθύνεται σε παιδιά 4-9 ετών.

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή