Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Σκέψου Μπλε, Σκέψου Στρουμφ!

Έκθεση

-
Γκαλερί Χατζηκυριάκος-Γκίκας

H Ελληνοαμερικανική Ένωση ανοίγει το φθινοπωρινό εκθεσιακό πρόγραμμά της με ένα αφιέρωμα στα Στρουμφάκια
στο πλαίσιο του
Comicdom Con Athens 2021
 

Στην έκθεση Σκέψου Μπλε, Σκέψου Στρουμφ! στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, παρουσιάζεται η μαγική ιστορία των Στρουμφ και του δημιουργού τους. Επίσης, αναδεικνύεται η συμβολή τους στις μέρες μας στην καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης. Ως επίτιμοι πρεσβευτές του στόχου #14 «Ζωή στο Νερό» της χάρτας του ΟΗΕ Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης, καλούν τους θεατές σε δράση για την προστασία των ωκεανών. 


Οι παγκοσμίως δημοφιλείς χαρακτήρες των Στρουμφ  - τα γαλάζια πλασματάκια του δάσους με ύψος μόλις τρία μήλα - ξεπήδησαν το 1958 μέσα απ’ τη φαντασία του Βέλγου κομίστα Peyo. Πρωτοεμφανιζόμενα ως βοηθητικοί χαρακτήρες στο κόμικ άλμπουμ Το Φλάουτο με τις Έξι Τρύπες, τα Στρουμφ κέρδισαν γρήγορα την καρδιά του κοινού διεθνώς και έγιναν πρωταγωνιστές στις δικές τους ιστορίες. Έκτοτε, ο Μπαμπαστρούμφ και όλο το Στρουμφοχωριό μπλέκουν σε συνεχείς περιπέτειες. Μένει να δούμε αν στο τέλος θα την... στρουμφίσουν ή θα καταφέρουν να γλυτώσουν – γι’ ακόμα μία φορά - από τις ορέξεις του κακού μάγου Δρακουμέλ!


Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Comicdom Con 2021, σε συνεργασία με την εταιρεία INTERNATIONAL MERCHANDISING, PROMOTION AND SERVICES (IMPS) και με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Βελγίου στην Αθήνα.
 

Comicdom Press IMPS Πρεσβεία Βελγίου στην Αθήνα

Στιγμιότυπα από την Εκδήλωση

Σκέψου Μπλε, Σκέψου Στρουμφ!

Περισσότερες Εκθέσεις

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή