Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Όταν Δίνεις Ένα Χέρι

Παρουσίαση

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου Lend A Hand των David Ramsbottom και Samuel Wilson, από τις εκδόσεις Ελευθερουδάκη σε μετάφραση και απόδοση κειμένων της Εμμανουέλας Νικολαΐδου

 

Το βιβλίο που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020 με τον αγγλικό τίτλο: Lend a Hand, γράφτηκε για την Οφηλία. Ένα κορίτσι που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση. Παιδιά σαν την Οφηλία που κινούνται με δυσκολία, υπάρχουν και στην Ελλάδα και για να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να πάνε πιο μακριά και πιο ψηλά η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/ Πόρτα Ανοιχτή αποφάσισε με την άδεια των συγγραφέων και την συνεργασία των εκδόσεων Γ. Κ. Ελευθερουδάκης Α.Ε. να εκδώσει το βιβλίο στα ελληνικά. Το μήνυμα του βιβλίου έχει να κάνει με την αξία της προσφοράς και της αλληλοβοήθειας και το γεγονός ότι πολύ συχνά οι άνθρωποι με αναπηρίες μας προσφέρουν πολύ περισσότερα, απ’ ό,τι εμείς σε εκείνους.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Ελένη Γερουλάνου (εκπαιδευτικός), η Σοφίκα Ελευθερουδάκη (εκδότρια) και η Ιωάννα Κουτρουβή που ανακάλυψε το βιβλίο, ενώ την συζήτηση θα συντονίσει η πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/ Πόρτα Ανοιχτή, Δάφνη Οικονόμου.

Η ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου θα κάνει την ανάγνωση του παραμυθιού.

Η Μικρή Χορωδία/ Coro Piccolo της Πόρτας Ανοιχτής, υπό τη διεύθυνση της Στέλλας Λέσση, θα τραγουδήσει αποσπάσματα από το παραμύθι.

 

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή