Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Spirit of Rhythm & Χορός

Παιδική Εκδήλωση

Γκαλερί Κέννεντυ

Ο Μίλτος Πιστώφ και η Σι Λόντε παρέα με τον Sammy Gian σας καλούν σε έναν ξέφρενο χορό.

Ελάτε να τραγουδήσουμε και να ανακαλύψουμε τον ρυθμό παρέα με τον Μίλτο Πιστώφ και τη Σι Λόντε- Το κορίτσι που βρήκε τη μουσική. Μαζί τους θα ταξιδέψουμε στην Αφρική και θα επισκεφτούμε το μουσικό χωριό Αμπαγιόμι, κάθε φορά και με διαφορετική παρέα.

Στο Spirit of Rhythm αυτού του Σαββάτου παλιοί και νέοι φίλοι υποδέχονται τον χορογράφο Sammy Gian. Ο Sammy έρχεται από την Κένυα για να διδάξει αφρικανικούς χορούς και να βοηθήσει τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον ρυθμό που κρύβουν μέσα τους.

 

Ο Sammy Gian είναι χορευτής και χορογράφος απο την Κένυα με μεγάλη εμπειρία και γνώσεις στη διδασκαλία και το στήσιμο χορευτικών παραστάσεων. Η ακαδημαϊκή του καριέρα ξεκίνησε με το πτυχίο Παραστατικών Τεχνών MID (Moving into Dance Mophatong) στη Νότια Αφρική, αλλά η επαγγελματική του καριέρα περιλαμβάνει δουλειές ως χορογράφος, καθηγητής χορού και χορευτής σε διάφορες χώρες της Αφρικής (Κένυα, Νότια Αφρική και Μοζαμβίκη) και της Ευρώπης ( Ιταλία, Νορβηγία, Ελβετία) για πάνω απο 15 χρόνια. Το στυλ του χαρακτηρίζεται από διαφορετικά στοιχεία τεχνικών μοντέρνου χορού μαζί με στοιχεία αφρικανικού χορού και ρυθμού, όπως afrobeat and afrofusion. Έχει επηρεαστεί απο τη μουσική του σήμερα και τη σύγχρονη κουλτούρα, όπως αυτές αναμειγνύονται με στοιχεία απο την παράδοση.

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή