Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Comicdom Cosplay - Halloween Edition

Παρουσίαση

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Μια ξεχωριστή Halloween βραδιά με τρομακτικά πλάσματα σας υποδέχεται στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Το Comicdom και η Ελληνοαμερικανική Ένωση, προσκαλούν μάγισσες, φαντάσματα, δαιμόνια, και όλα τα πλάσματα του τρόμου να γιορτάσουμε το 1ο Comicdom Cosplay - Halloween Edition, ένα cosplay event που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο σε κοινό και συμμετέχοντ@. Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 18:30, στη σκηνή του Θεάτρου της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης θα ζωντανέψουν horror χαρακτήρες από anime, comics, ταινίες, video games ή βιβλία με τις στολές τους, αγορασμένες ή ιδιόχειρες.

Το 1ο Comicdom Cosplay - Halloween Edition δεν είναι διαγωνισμός και όλ@ όσ@ θα συμμετάσχουν, φεύγουν με μια μοναδική εμπειρία και μια σακούλα γεμάτη δώρα!

Μετά το Comicdom Cosplay - Halloween Edition θα ακολουθήσει η προβολή της cult θρυλικής ροκ όπερας - κωμωδίας τρόμου, Rocky Horror Picture Show (1975) του Jim Sharman με την Susan Sarandon, τον Barry Bostwick και τον Tim Curry. Η προβολή συστήνεται για άτομα άνω των 18. 

Η είσοδος στο 1ο Comicdom Cosplay - Halloween Edition είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προκράτηση θέσης.

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή