Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Προβολή Halloween

Προβολή

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Γιορτάζουμε το Halloween με την cult θρυλική ροκ όπερα "The Rocky Horror Picture Show"

H Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με την Mooviereel τιμούν το Halloween με την προβολή της θρυλικής ροκ όπερας - κωμωδίας τρόμου, "The Rocky Horror Picture Show" (1975) του Jim Sharman. Πρωταγωνιστούν η Susan Sarandon, ο Barry Bostwick και ο Tim Curry σε ένα ρόλο ζωής ως Dr. Frank-N-Furter.

Βασισμένη στο μιούζικαλ του Ρίτσαρντ Ο' Mπράιεν, η ταινία ακολουθεί ένα νεαρό ζευγάρι νεόνυμφων, τον Μπραντ (Barry Bostwick) και την Τζάνετ (Susan Sarandon), στην πιο αξέχαστη νύχτα της ζωής τους. Όταν σκάει το λάστιχο του αυτοκινήτου τους στη διάρκεια μιας σφοδρής καταιγίδας, ο Μπραντ και η Τζάνετ πηγαίνουν σε ένα ανατριχιαστικό κάστρο ελπίζοντας να τηλεφωνήσουν για βοήθεια. Τα πράγματα, όμως, παίρνουν εξωφρενική τροπή, όταν γνωρίζουν τον άρχοντα του κάστρου – τον drag εφευρέτη Δρ Frank-N-Furter (Tim Curry).

Στην προβολή της ταινίας-φαινόμενο, που χαρακτηρίστηκε το ύψιστο cult movie στην ιστορία του σινεμά είναι πλέον παραδοσιακό να συμμετέχει και το κοινό διαδραστικά. Για να απολαύσετε την προβολή, σας καλούμε να φέρετε μαζί σας σερπαντίνες, καραμούζες και πλαστικά γάντια. Έξτρα πόντοι για σας αν έρθετε ντυμένοι, είτε ως χαρακτήρες της ταινίας είτε ως ό,τι θέλετε.

Σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε στο χρόνο και να χορέψουμε το time warp!

Η προβολή απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Πριν την προβολή της ταινίας, στις 18:30, σας προσκαλούμε να παρακολούθησετε το 1ο Comicdom Cosplay - Halloween Edition, ένα cosplay event που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο σε κοινό και συμμετέχοντ@.

 

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή