Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Πολυκατοικία: Κεντώντας το ιδιωτικό

Εργαστήριο

Γκαλερί Κέννεντυ

Ένα ξεχωριστό workshop για ενήλικες με έμπνευση από την πολυκατοικία 

Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων της έκθεσης «Πολυκατοικία», που παρουσιάζεται στις Γκαλερί  της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης σε επιμέλεια του Νίκου Βατόπουλου και της Ίριδας Κρητικού, σας προσκαλούμε σε ένα workshop κεντητικής. Τη δράση σχεδίασαν και παρουσιάζουν η Ίρις Κρητικού και η Δήμητρα Κωνσταντινίδη, συμμετέχουσα εικαστικός.

Το διάρκειας δύο ωρών εργαστήριο, απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να συνομιλήσουν και να μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία βίου στην ελληνική πολυκατοικία: Τη ζωή ανάμεσα στο δημόσιο και το ιδιωτικό, το θεατό και το αθέατο, το συλλογικό και το κατά μόνας. Έπειτα από σύντομη περιήγηση στην έκθεση, οι συμμετέχοντες με τη βοήθεια των δύο εμψυχωτριών, θα μοιραστούν προσωπικές μνήμες, εμπειρίες και βιώματα κατοίκησης, τα οποία στη συνέχεια θα αποτυπώσουν με τη χρήση βελόνας και κλωστής υπό την καθοδήγηση της Δήμητρας Κωνσταντινίδη, καταθέτοντας τη δική τους αντίληψη της πολυκατοικίας που αποτελεί τη βασική ύλη της πόλης.

Ένα συλλογικό έργο και μικρές χωριστές «κεντημένες» σημειώσεις θα είναι τα ενθύμια αυτού του workshop.

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή