Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Ολοκληρώθηκε η πρώτη πιλοτική φάση ανανέωσης των ECCE και ECPE

Το Michigan Language Assessment πρόσφατα ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των πιλοτικών εξετάσεων που σχεδιάστηκαν σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές στις εξετάσεις ECCE και ECPE.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους χιλιάδες μαθητές Αγγλικής από μεγάλα εξεταστικά κέντρα οι οποίοι συμμετείχαν στις πιλοτικές εξετάσεις στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της.

Το Michigan Language Assessment επίσης ανακοίνωσε ότι οι πιλοτικές αλλαγές έγιναν θετικά δεκτές από υποψήφιους και από όσους διοργανώνουν τις εξετάσεις του παγκοσμίως. Οι πιλοτικές αλλαγές περιλάμβαναν τα ακόλουθα:

  • ECCE: το Μέρος 2 του Listening ακούγεται δύο φορές· μειωμένος αριθμός ερωτημάτων· ανανεωμένο θέμα Writing.
  • ECPE: προσθήκη νέων μερών σε Listening· το Μέρος 3 του Listening ακούγεται δύο φορές· μειωμένος αριθμός ερωτημάτων· περισσότερος χρόνος για το Writing.

Οι τελικές προδιαγραφές για τα ανανεωμένα ECCE και ECPE αναμένεται να έχουν οριστικοποιηθεί κατά τις αρχές του 2020. Οι αλλαγές έχουν προγραμματιστεί να εφαρμοστούν από την εξεταστική περίοδο Μαΐου 2021.

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή